Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:36, 17. 6. 2021.

| Društvo

Direktorka Dečje klinike UKC Niš podnela ostavku

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
decija klinika
Doktorka Golubović je bila dugo na čelu Klinike; foto: UKC Niš

Direktorka Klinike za dečje interne bolesti Emilija Golubović podnela je ostavku na tu funkciju, a direktor Univerzitetskog kliničkog centra Niš Zoran Perišić kaže da će je zameniti doktorka Ljiljana Pejčić.

Na čelu Dečje klinike Golubović je provela 10 godina. Za Južne vesti kaže da je ostavku ranije najavila jer je previše dugo na čelu klinike i potrebne su, kaže, nove snage.

Sasvim normalna i regularna primopredaja dužnosti. Najavila sam da ću podneti ostavku kada se smiri situacija sa koronom - kaže doktorka Golubović.

U njenom mandatu sa NURDOR-om je završena nova klinika, na šta kaže da je najponosnija, a ono što čeka naslednicu na funkciji jeste uređenje dela u kome su prevremeno rođene bebe.

Emilija Golubović je, inače, drugi direktor neke od klinika koji je promenjen od kako je Perišić došao na čelo Kliničkog, prvi koji je podneo ostavku.

Krajem prošle godine smenjen je dugogodišnji direktor Klinike za ginekologiju i akušerstvo Bojan Lukić, a njega je zamenio doktor Dejan Mitić.

Direktor Univerzitetskog kliničkog centra je tada najavio da to možda nije jedina smena u KC Niš i da će direktore menjati tamo gde funkcionisanje može biti bolje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Snežana Milosavljević

    13:04 // 24. 6. 2021.

    Ne mogu da verujem da je d. r. Golubović podnela ostavku... To ne liči na nju... Jedan od najvećih stručnjaka u Srbiji, zena koja je spasila na stotine života, žena koja je podredila svoj lični život i dala sebe maksimalno i t. d.... Zato ne verujem u ovu priču, svima nama koji smo imali cast da u najtežim trenucima upoznamo ovu herojinu jasno je da nešto drugo iza toga stoji...

  • Rusty

    08:41 // 20. 6. 2021.

    Zao mi je sto podnela ostavku. Doktorka je vema strucna i dobra, spasila nam je dete.

  • Kursadžije

    14:52 // 18. 6. 2021.

    Sad će niški politikanti da nađu nekog iz SNS-a sa završenom privatnom srednjom medicinskom školom! A i ne mora medicinska škola! Nek proba, pa kako se pokaže! napreDNO

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: