Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:22, 10. 10. 2014.

| Društvo

Direktorsko mesto rezervisano za "Nešinog čoveka"

Autor:A. S. Izvor:Južne vesti
Direkcija za javni prevoz
U dogovoru- Perišić (levo) i Stanković

Na nedavnom sastanku vrha niškog SNS prvi čovek stranke Zoran Perišić izjavio je da je direktorsko mesto u Direkciji za javni prevoz već rezervisano, saznaju Južne vesti.

Funkcioner Srpske napredne stranke koji je prisustvovao sastanku, tražeći da ostane anoniman, tvrdi da je Perišić, koji je i gradonačelnik Niša, upoznao okupljene sa dogovorom da funkcija direktora ovog gradskog javnog preduzeća pripadne osobi koju odredi potpredsednik Skupštine Grada i izvršni direktor Direkcije Nenad Neša Stanković.

"To se već zna. Tu je ovaj Nešin”, tako je rekao Perišić. Ja pitam po kom osnovu neko direktorsko mesto pripada nekome? Čemu konkurs onda? - kaže izvor Južnih vesti.

Predsednik niškog odbora SNS i gradonačelnik Zoran Perišić je odbio da komentariše ove tvrdnje. direkcija-za-javni-prevoz-nadji-info.jpg Potencijalni direktori na razgovoru (foto: nadji.info)

Unutarstranački razgovori se ne komentarišu, to je praksa - rekao je Perišić, a preneo njegov portparol Marko Rajić.

Prema nezvaničnim informacijama, još od postavljenja na funkciju v.d. direktora kao “Nešin čovek” se pominje Saša Petronijević.

Pored Petronijevića, kandidati za ovu poziciju su dvojica njegovih kolega iz preduzeća Milan Manić i Svetolik Cvetković, kao i Ljubica Pavlović.

Bitno je pomenuti da je imena kandidata javnost saznala tek juče, bezmalo puna 2 meseca nakon su kandidati predali svoje prijave.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • зоран јовановић

    21:01 // 16. 10. 2014.

    Нема Ниш бољег човека од Перишића

  • bakaRozalija

    09:18 // 13. 10. 2014.

    Nešo sine ko ti je dao tako lep nadimak Guska pa to ti samo tako lepo priliči a avog tvog kolegu sa slike kako njega nazivaju mora da i on ima neki lepi nadimak mnogo ste slični

  • shaft

    08:08 // 13. 10. 2014.

    to se i ocekivalo!juce doso u sns,vec je glavni.parazit koji menja partije-ko carape!srozavanje clanova,kojima je sns,prva partija se nastavlja!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: