Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:37, 20. 3. 2014.

| Društvo

"Disco Cafana" za dan niških studenata

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Disco-cafana.jpg

Oficijelnu proslavu Dana studenata Univerziteta u Nišu čini i žurka koja će u klubu "Diamond" biti održana u petak, 21. marta, od 23 sata, pod nazivom "Disco Cafana".

Kao zvezde večeri najavljeni su Saita i "Crne mambe". Ulaznice u pretprodaji na fakultetima koštaju 100 dinara, a na ulazu će biti 50 dinara skuplje.

Obeležavanje Dana niških studenata, u organizaciji Studentskog parlamenta, počeće konferencijom "Aktuelna dostignuća imunoonkologije i istraživanja matičnih ćelija tumora", koja će biti održana 21. marta u 11 sati u sali Rektorata Univerziteta u Nišu.

Učestvovaće Internacionalni Institut za Medicinsku Diplomatiju u saradnji sa Srpskim lekarskim društvom i Medicinskim fakultetom.

- Ove godine potrudili smo se da uvedemo i neke nove događaje, kako bi zadovoljili interesovanja većine, pa se nadamo da će što veći broj studenata tog dana biti na Univerzitetu, kako bi čuli i saznali nešto novo i kako bi zajedno obeležili ovaj dan - piše u najavi ovih događaja.

U petak u 20 sati u Domu vojske biće održan humanitarni godišnji koncert akademskog folklornog ansambla "ORO".

Dan studenata Univerziteta u Nišu obeležava se 22. marta kada je prvi put održana velika antifašistička konferencija 1937. godine.

Program

Subota, 22. mart 2014.

11:00 - 11:30 - Otvaranje (Velika sala Univerziteta u Nišu);

11:30 - 12:30 - Tribina "Aktuelno stanje i položaj studenata u visokom obrazovanju i uloga studentskog organizovanja" (velika sala Univerziteta)
govore: prof. dr Branko Kovačević, bivši Rektor Univerziteta u Beogradu, Danilo Jeremić, predsednik SKONUS-a i Miša Živić, bivši predsednik SKONUS-a i predsednik Saveza studenata Univerziteta u Nišu;

13:00 - 15:00 - Forum studenata i privrednika (velika sala Univerziteta)
govore: Nebojša Bogdanović, potpredsednik Regionalne privredne komore Niš; prof. dr Igor Mladenović, predsednik Privredno-ekonomskog saveta grada Niša i profesor Ekonomskog fakulteta u Nišu; Milovan Kocić, vlasnik "Yumis-a" i Igor Jovanić, direktor JKP "Gorica".

15:00 - 17:00 - Tribina Psihološkog savetovališta za studente (velika sala Univerziteta).

Nedelja, 23. mart 2014.

12:00 - 18:00 - Univerzitetski turnir u fudbalu, košarci i odbojci (tereni OŠ "Sveti Sava"). 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gaudeamus Igitur

    07:43 // 21. 3. 2014.

    dno dna, isti sumrak kao i npr. https://www.youtube.com/watch?v=T8VUImQIkf0&feature=youtu.be

  • Sasko

    03:25 // 21. 3. 2014.

    Kakav Univerzitet, takva i proslava. Kafana umesto edukacije studenata. I to u svima nama "poznatoj" diskoteci.. Svaka cast. Kulturno i moralno uzdizanje uz "Crne mambe". Svaka cast organizatorima.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: