Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:35, 12. 2. 2021.

Divlja deponija u Ulici Branka Krsmanovića i dalje čeka rešenje zato što je na privatnom posedu

Divlja deponija u ulici Branka Krsmanovića Nakupljeno smeće privuklo glodare i bube; foto: čitalac;

U komšiluku stanara Ulice Branka Krsmanovića u Nišu nakupilo se đubre i oko njega, kako svedoče, pacovi i insekti. Zato brinu od širenja zaraze i od mogućih požara. Iz komunalnog preduzeća "Mediana", ali i Opštine Medijana na čijoj teritoriji je divlja deponija primećena, navode da je ona na privatnoj površini, te da zato ne mogu da intervenišu, kao i da je ona “prešla u ruke” republičke inspekcije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Čovek

    10:13 // 12. 2. 2021.

    Mislim da je humano prvo zbrinuti beskućnike, dati im smeštaj zbrinuti ljudski je a posle se sve lako da rešiti, za jedan dan se počisti otpad nezaboravite na ljude vi koji čekate da dobijete stanove za mlađane naučnike i online saradnike koji neznaju šta je jutarnja jurnjava za posao nego dođu kad požele ali zato znate da konkurišete za stanove i da prijavlujete deponije i napiuštene ljude!

  • Mara

    08:50 // 12. 2. 2021.

    Naša slika.A te nezavršene zgrade stoje godinama.

    • Posmatrač

      12:06 // 12. 2. 2021.

      A zašto kažete NAŠA SLIKA ne to nije slika Nišlija GOSPOĐO ovo je slika kako društvo nezainteresovano gleda situaciju jednog beskućnika koji se godinama muči i zlopati gladan.....drugo ovi što čekaju stanove da ih kupe za bud zašto kao MLADI STRUČNJACI njih sebično samo to i zanima da imaju nekretnine u duplikatu a da malo ulože navikli ladovina na fakultetima dođu kad hoće odu kad hoće i tap stan

  • Sramota

    09:29 // 12. 2. 2021.

    Brinete za malu deponiju a ne brinete sto zgrade nisu zavrsene skoro 10 godina.Hoce li Komsinica da resi visegodisnji problem??!

    • Realno je ...

      12:09 // 12. 2. 2021.

      Pa neka komšinica zasuče rukave i sagradi kuću lepo kuću kao taj stan a ne prozivaju sami sebe u stručnjake sa fakulteta koji štancuju kadar, koji kasnije završi na birou rada a oni stručnjaci hoće gratis stanove i to po komercijalnoj ceni nije vam ovo zemlja dembelija!

  • Ljuba Kostić

    09:02 // 12. 2. 2021.

    Ово је вечити коментар који добијете када пријавите сличан случај. Град и околина су препуни и "приватних и колективних" депонија али надлежни зато "поштују прописе". Промените их онда и делујте! Зато вас прескупо плаћају грађани а не за добијање инфантилних оправдања.

  • Komšija

    10:27 // 12. 2. 2021.

    Treba promeniti zakon i ovlašćenja da može da se interveniše.Ne može pojedinac svojim nemarom da ugrožavaju interese većine i prave smetlište.

    • ***

      12:33 // 12. 2. 2021.

      Ovo nije bacio pojedinac,vec ceo komsiluk.

    • Komunalni neradnici

      14:45 // 12. 2. 2021.

      Zakon postoji, ali komunalna milicija i inspekcije opštine Medijana neća da ih sprovode jer su paraziti ovog grada!. Treba samo gore navedeni da izađu do objekta i sprovedu zakon koji je napisan. Neradnici koje narod plaća.

  • ???

    12:10 // 12. 2. 2021.

    Да ли ће се град сетити да треба ову зграду да заврши или ће је пустити да пропада и даље?

    • Mala Maca

      13:24 // 12. 2. 2021.

      To nije prioritet velika je kriza novac je potreban za druge stvari neka zasuču rukave lopate i malter u šake a ne telefoni i poruke tipkaju samo mamini i tatini sinovi i ćerkice starlete
      zašto bi grad davao naše pare da bi neko uživao.

  • Sumnjičav

    10:19 // 12. 2. 2021.

    Apsolutno sumnjam da suvlasnik ili vlasnici ove parcele uradili konverziju zemljišta i da ono više nije u vlasništvu Republike Srbije ! Vlasnici su najverovatnije samo korisnici ove parcele i dalje, a ovo je sraman izgovor za nečinjenje i ugrožavanje građana Niša mogućom dodatnom zarazom !

  • Nišlija

    10:25 // 12. 2. 2021.

    Žalosno je što taj kućerak nije obuhvaćen kad se je započeta zgrada iza nje.Čak i da ta zgrada bude završena ostaće ruglo ispred zgrade.

    • Posmatrač

      12:12 // 12. 2. 2021.

      Neka investitor da stan u zgradi tom mučeniku koga je sistem otpisao i koji možda ima čak i neku školu!

  • MojLepiNis

    10:21 // 12. 2. 2021.

    Smeće se svakako nije došetalo tu samo od sebe.
    Očigledno su krive lenje i nemarne komšije, jer ih ne mogu nazvati “sugradjanima”

    • Из улице БК

      17:35 // 12. 2. 2021.

      Тачно,то смеће се није ту створило само.И раније га је било,али је оволика депонија настала прошле године,када је ту покушао да се "настани"припадник заштићене националне мањине .Господин је месецима довлачио сво могуће ђубре ко зна одакле,чак је и ограду од тог отпада направио.Онда је нетрагом нестао,а тај крш и лом оставио за собом.

  • Alisa u zemlji čuda...

    18:09 // 12. 2. 2021.

    Ovu zgradu treba da završi neki graditelj i da stanove proda ali pazite stvarno da proda NE TAMO NEKIM NAZOVI KADROVIMA SA FAKULTETA NEGO STVARNO ONOME KO NEMA GDE DA ŽIVI nebitno da li ima porodicu tj decu ili je solo, deponiju lepo počistiti a čoveka koji je skupljao đubre treba zbrinuti ili mu dati neku garsonjeri u okviru te zgrade da može pristojno da živi.

    • Razbibriga

      21:03 // 14. 2. 2021.

      Ispeci, pa reci !

  • stari nis

    12:14 // 12. 2. 2021.

    Nije to nista spram ugla Toplicine i Jugoviceve , kao i jos dve divlje deponije u Jugovicevoj. Okolina Pravnog , najuzi centar> A tek Ogrev invet- ...

  • Akcija

    13:18 // 12. 2. 2021.

    Predlazem da Juzne vesti pokrenu akciju da svako slika posed iz svog komsiluka koji ruzi i zagadjuje okolinu. Mozda ce tada grad i opstine napokon videti velicinu ovog zanemarenog problema. Pojedinci koji pokusavaju nesto da urade dobiju samo setnju od sluzbe do sluzbe bez ikakvog odgvora i resenja. Ja zelim lepsi i cistiji Nis, mislim da smo za toliko svi civilizovani i slozni!

  • Nesss

    16:31 // 12. 2. 2021.

    Mi smo malouman narod

    • Torpedo

      21:00 // 14. 2. 2021.

      To su bacili Albanci, Hrvati i Amerikanci, nasi neprijatelji !

  • Nista novo

    11:24 // 12. 2. 2021.

    U svakom delu grada ima po neki posed koji je zanemaren, koji je vremenom postao leglo zaraze i ruglo. Uglavnom su to neki tezi socijalni slucajevi kojima grad treba pruziti pomoc ili preminuli vlasnici cija je podela imovine nedovrsena zbog velikog broja naslednika koji su ili po inostranstvu ili neslozni. A nama u njegovom komsiluku je preostala vlaga, rastinje, glodari i nemoc da nesto uradimo

  • Cica Mica

    15:45 // 12. 2. 2021.

    Ova specificna lokacija je divlja deponija i izvor zaraze jos pre 2010 godine. U toj ulici sam zivela pa znam. Strahota i nikom nista vise od jedne decenije.

  • Salem

    15:59 // 12. 2. 2021.

    Lele što su pošteni ovi komunalci i inspekcije..poštuju pravila

  • Kriticar

    20:34 // 12. 2. 2021.

    A sta rade nadlezne ispekcije, po obicaju nista, ta fela dzabe postoji samo za mito i korupciju i nicemu ne sluze ukinuti ih jer su neefikasni samim tim i nepotrebni, jedna od drzavnih institucija koja prima dobre plate bud zasto.

  • Mrgud

    22:34 // 12. 2. 2021.

    Neverovatno

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: