Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:58, 21. 5. 2015.

| Društvo

Đaci i profesori zamenili uloge

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Ugostiteljsko-turisticka-skola.jpg
Pre napuštanja škole, maturanti u ulozi predavača

U nedelji maturanata, kada se "Ugostiteljsko-turistička škola" oprašta od đaka završnih godina, učenici su se na jedan čas našli u ulozi profesora, a profesori se podsetili kako je to biti u đačkoj klupi.

djaci-katedra Maturanti uzeli dnevnike i seli za katedruMaturanti su zamenili mesta sa onima od kojih su godinama učili, uzeli dnevnike, krenuli u svoje učionice i za katedre seli, kako sami priznaju, sa malo treme.

Andrijana Milošević je dve godine mlađim drugovima na času turističke geografije održala lekciju o razvoju turizma.

Sad nam je tek jasno da našim profesorima uopšte nije lako. Treba 30 đaka držati na oku, održati ima pažnju i preneti im znanje. Zahtevno je, ali je moj čas odlično prošao, učenici su bili zainteresovani i aktivni  - priča Andrijana koja se već priprema za prijemni ispit na fakultetu.

priredba Đaci II razreda su se od starijih drugova oprostili priredbomĐaci mlađih razreda su se od svojih najstarijih drugova oprostili priredbom. Glumili su, igrali i pevali i na vreme mature profesore podsetili dramatizacijom najzanimljivijih delova "Lajanja na zvezde". 

Ovom humanitarnom predstavom đaci su svojim starijim drugovima pomogli da skupe novac sa organizaciju maturske večeri.

Na sceni se sve šarenilo od cvetnih suknji, poni-repova i štanda sa slatkišima i limunadom, a najveće iznenađenje bila je "vespa" na kojoj smo se svi odvezli natrag, u neka srećnija, lepša vremena - kažu profesori i direktorka ove škole.

predstava Izvodili delove "Lajanja na zvezde"Šta je na maturante ostavilo najjači utisak može se videti na panoima koje je napravilo svako odeljenje. Na njima porukama i fotografije koje su obeležile njihove đačke dane.

Nedelju maturanata đaci će završiti plesom koji će u petak 22. maja u 12 sati biti održan na Trgu kralja Milana u centru grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: