Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:45, 2. 7. 2021.

Đaci iz OŠ “Branko Radičević” u Gabrovcu najbolji na maloj maturi u Nišavskom okrugu

škola Polovina vukovaca u Nišu je iz OŠ "Sveti Sava"; foto: Ljubica Jocić;

Od 52 osnovne škole u Nišavskom okrugu, malu maturu ove godine najbolje su odradili učenici OŠ “Branko Radičević” u Gabrovcu, a najlošije đaci OŠ “Desanka Maksimović” u Katunu. Najviše “vukovaca” je u niškim osnovnim školama “Sveti Sava” i “Dušan Radović”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Petar Milenkovic

    21:22 // 3. 7. 2021.

    Krajnje nepostovanje skole Gimnazija ,,Svetozar Markovic'' djaci te skole imaju u proseku 99,38 sto je najveci prosek u Nisu za 10 vise od bilo koje skole.

    • Veri mac

      22:30 // 3. 7. 2021.

      Potpuni se slazem sa vama gospodine Petre.

    • aca

      23:27 // 3. 7. 2021.

      Alo bre, osnovne skole!

  • profesor

    20:42 // 2. 7. 2021.

    to može da znači dve stvari:
    ili su tamo učitelji i nastavnici stvarno dobri ili se je opako prepisivali prilikom sprovođenja mature.

    • Gabrovac

      02:43 // 3. 7. 2021.

      Naravno da su Ucitelji i nastavnici dobri,ali je i generacija ucenika savrsena. Takodje nepostoji mogucnost prepisivanja jer postoje kordinatori.

    • Smuk

      08:43 // 3. 7. 2021.

      @profesor : Bolje je da podjemo od pretpostavke da su deca - opasno naučila ! Zahvaljujući sebi a i profesorima tj. nastavnicima !

    • Ljubisa

      00:21 // 4. 7. 2021.

      DE DVE SKOLE I JOS NEKE nemaju meru u poklanjanju ocena. Kada bi deci, nastavnici i direktor, za svaku peticu dali cokoladu nebi bilo vise od 10% vukovaca. Oako, drzavnu ocenu krcmi kako ko i gde hoce, jer je to DRZAVNO i NISTA NE KOSTA. TOLIKO O POSTENJU a ima i prepisivanja. NIkada nisu hteli da postave postene kontrolore u tim skolama.
      OVO da nastavnici iz samih skola budu i dezurni je GLUP

  • Željko

    15:15 // 4. 7. 2021.

    U odeljenju osmog razreda Gimnazije ,,Svetozar Marković” skoro svaki učenik ima barem po jednu nagradu na republičkom takmičenju. To su deca koja su ove godine radila mnogo naprednije gradivo u odnosu na ostale osnovne škole i mislim da je i njima zaista preko ponosa prepisivanje i slične stvari, a čak iako se vodimo statistikom svakako imaju najbolji uspeh i bilo bi sramota ne pomenuti ih.

  • roditelj sedmaka

    06:40 // 4. 7. 2021.

    Bravo za Gabrovac ! Sta ce nasa deca iz "Vozdove" da urade kada deo djaka matematiku radi po jednom programu, a deo po drugom, kada iz srpskog nisu imali u obavezi da nauce nijedan stih, kada godinu dana nemaju predavanja iz drugog stranog jezika? Raspust moramo koristiti da propusteno naucimo, jer ce uspeh na maloj maturi iduce godine izostati. Deca iz Gabrovca su svaki dan isla u skolu.

  • LJ

    15:06 // 6. 7. 2021.

    OVE GODINE JE BILO PREPISIVANJA jer su nastavnici iz samih skola bili dezurni, a kontrolori nisu valjano radili svoj posao. SKOLSKA UPRAVA namerno ne stavlja za kontrolore stoge i postene nastavnike. Stra ih da ce biti otkrivena afera PREPISIVANJA!!!! CEO SISTEM dezurastva je SMESAN. A treba ukinuti VUKOVE DIPLOME.

    • Biljana

      22:48 // 29. 6. 2022.

      Zbog čega ukinuti Vukove diplome? Pa verovali ili ne postoje deca koja stvarno uče i greh bi bio ne nagraditi ih samo zato što se u nekim školama poklanjaju ocene.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: