Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:51, 25. 11. 2015.

Đaci o strahotama narkomanije slušaju iz prve ruke

Radionica-1 Sa đacima posle radionice razgovara profesor građanskog vaspitanja

- Budim se mokar, strašni bolovi svuda u telu, pakao... Nisam shvatao da je to kriza. Kao što ste gledali na "Rekvijemu za snove", samo mnogo strašnije. Stidim se dok ovo pričam - bez ulepšavanja gimnazijalcima govori osuđenik niškog Kazneno-popravnog zavoda.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Dijana

    16:48 // 25. 11. 2015.

    Citam sta prica i ne verujem.Svi su mu drugi krivi sto se drogirao i to sad prica nasoj deci .To hitno zabraniti.O narkomaniji deci bi trbalo da pricaju psihijatri,policija a ne kriminalci.

    • John Terry

      08:50 // 26. 11. 2015.

      Dijana, niste u pravu. Treba deci da pricaju i doktori i psihijatri i policajci, i svi iz razlicitog ugla gledano na problem narkomanije. Medjutim, najbolji uvid u to koliko je to uzasno mogu da daju samo oni koji su licno preziveli sve to. Zasto ne bi ljudi posavetovali decu, ako vec zele. Droga polako ubija coveka, na pocetku je cool, a na kraju smrt. Zato je bitno reci deci da i ne probaju!

  • M

    14:17 // 25. 11. 2015.

    Bravo za ideju i akciju. Tokom celokupnog skolovanja svoje dece sam ocekivala da im neko odrzi nekakvu prezentaciju, ali svih ovih godina toga nije bilo. Decu edukujemo sami, ali ne mozemo iz ovog ugla.

  • Roditelj

    10:39 // 26. 11. 2015.

    To su prave akcije i predavanja gde direktni akteri problema govore o tome a ne besmisleni seminari i kongresi za lepe dnevnice i karijerna napredovanja sa svima dobro nam poznatim efektima !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: