Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:38, 23. 6. 2021.

| Društvo

Đaci prvog dana raspusta pohrlili na bazen u Čairu i napravili gužvu na biletarnici

Autor:Uroš KostićIzvor:Južne vesti
slika uROŠ
Gužva na Čairu;foto:M.Vujović

Prvi dan raspusta đaci su iskoristili su za odlazak na otvoreni bazen u Čairu, a beg od velikih vrućina stvorio je redove na biletarnici prilikom otvaranja bazena. Upravnik bazena kaže da su se gužve brzo raščistile, kao i da je danas bilo preko 1.000 kupača.

Temperatura od blizu 40 stepeni naterala je Nišlije, a svega osnovce i srednjoškole kojima je danas prvi dan letnjeg raspusta, da hlad potraže na otvorenom bazenu u Čairu. Upravnik bazena kaže da je danas već bilo preko 1.000 kupača, ali da gužve nisu velike.

Danas ima dosta ljudi, ima oko 1.000 kupača. Proverićemo tačan broj kada budemo imali presek jer možda ima više prodatih ulaznica, neki udju i izadju ali neka procena je da na bazenu ima oko 1.200, 1.300 ljudi - kaže upravnik bazena Milan Milanov.

Dodaje da sva tri šaltere rade kako ne bi dolazilo do gužve prilikom kupovine karata, kao i da su sve tri otvorena pre otvaranja bazena kako bi se dodatno rasteretila gužva koja se tada napravila.

Nama su tri šaltera danas radila. Gužve je bilo možda kad je krenuo da radi bazen oko 11 sati, međutim to se sve profiltriralo i rasteretilo za nekih sat vremena. Posle toga je sve bilo okej. Sada nemate gužvu - navodi on.

Na bazenu se, po rečima upravnika, pridržavaju svih propisanih mera, sa jasno naglašenim stikerima na biletarnici i tablama na samom bazenu koje opominju kupače da je neophodno držati distancu.

Za sada sve funkcioniše u najboljem redu. Što se tiče samog ulaska imamo dezo barijeru i dezinfekciju ruku kao i ležaljke koje smo postavili na odredjenu distancu - kaže upravnik.

Iz SC "Čair" apeluju na sugrađane da u narednim tropskim danima na bazen ne dolaze pre početka radnog vremena, kako bi se izbegle gužve.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • miki

    13:33 // 24. 6. 2021.

    pa kad nas zatvire septembra pa police haur haaahhaa

  • Срба

    04:08 // 24. 6. 2021.

    Таман “деца” да се заперу и оперу доњи веш......

  • Milan

    22:47 // 23. 6. 2021.

    Na niški bazen/i nisam bio u zadnjih 10 godina jer svakakvi(čudni) dolaze.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: