Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:10, 10. 9. 2019.

Đokica Jovanović podneo ostavku u UPSS-u, razlog su nesuglasice u Pokretu

đokica jovanović Jovanović podneo ostavku; foto: Vanja Keser

Predsednik Udruženog pokreta slobodnih stanara (UPSS) iz Niša Đokica Jovanović, ali i član Upravnog odbora ovog udruženja Miroslav Jukić, kao i članica Nadzornog odbora Čedoslava Ristić podneli su ostavke na svojim funkcijama i izašli iz ovog Pokreta. Glavni razlog za to je, kaže Ristićeva, to što su pojedini članovi želeli da UPSS postane politička partija.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • dexa88

    23:05 // 10. 9. 2019.

    pamtićemo vas po razvodnjavanju svih protesta u Nišu od 2014. godine pa na ovamo. doviđenja i prijatno

    • Marko

      00:01 // 11. 9. 2019.

      Ja ću ih, boga mi, pamtiti kao jedini autentičan glas građana Niša u ovoj političkoj žabokrečini.

  • Predsednik Stanara

    00:03 // 11. 9. 2019.

    Ma jasno, trebalo je da ostanete udruženje potrošača grejanja doživotno!!!, da vas ne zanima nepravda u društvu u kojem živimo, samo vaše zgrejanje da si gledate. Pa kad dođu problemi, vi svi izađete na ulicu - svih šest i po članova. A sutra nekih drugih 14 da zaštite zelenilo od garaže, prekosutra 10 što je Nišava prljava, i svi srećni - čak i Vučić. Samo napred, reci ne "politici".

  • dexa88

    23:11 // 10. 9. 2019.

    da ste ostali i borili se sa lokalnim problemima i tu okoncali ovu lepu pricu vise . prvo podrzali jankovica, pa razvodnjavanje svih protesta u poslednjih nekoliko godina u nisu, potom udruzivanje sa lokalnim frontom i ne davimo beograd. u poslednjih godinu i po dana ste postali klasicno udruzenje gradjana zakaceno na projekte. poceli ste da primate diskutabilne clanove u pokret itd.

  • Mara

    05:58 // 11. 9. 2019.

    Neka penzioniše i odmara šta će mu sve ovo

  • Djunta

    22:13 // 10. 9. 2019.

    Ode Kostic u inostranstvo i sve puce!Ocekivan kraj, srpska rabota.

    • Marija

      16:36 // 11. 9. 2019.

      Kostić je u Nišu. I to poslednjih godinu dana.
      Pogrešno ste obavešteni.

  • Stojko

    22:28 // 10. 9. 2019.

    Izvinite me, ali, svidelo se vama ili ne, moram da vas pitam - zar nije bilo svrsishodnije, da "avangardu" isključite iz Pokreta? Ovako ste, njima, ostavili prostor za mešetarenje, a istovremeno, na sve što je do sada učinjeno /a tek šta je još u planu bilo/ pljunuli. Jednostavno rečeno, izdali ste građane Niša.

  • Ultra centar

    10:02 // 11. 9. 2019.

    Dobra odluka. Đokica je pokazao na delu da mu nije stalo do pozicija. Nikakav gubitak za ovog vrsnog intelektualca. Bravo!

  • Borko

    08:43 // 11. 9. 2019.

    Treba se boriti protiv svake vlasti koja ne radi za dobrobit svojih građana, ma o kojoj se političkoj stranci radilo. Niški političari nisu ni za seosku ligu a kamo li za republičku. Kada odu u Beograd ne smeju ni za kvaku da se uhvate a kamo li da nešto traže i zahtevaju (sitna politička boranija).

  • Dexter

    10:37 // 11. 9. 2019.

    Nereagovanje UPSS na seču zelenila, betoniranje grada, sve veću korupciju i marifetluke već dugo je ukazivalo na lom unutar pokreta. S jedne strane političke ambicije par ljudi nesposobnih da se probiju u postojećim strankama. S druge strane socijalisti-utopisti, s kontroverznim Đokicom, koji sanjaju "nepartijski pluralizam" i povratak petokrake, ali bar imaju pameti. Bez te pameti UPSS je mrtav.

  • Dragoljub J.

    22:41 // 10. 9. 2019.

    Rade srpske sujete, rastu (nerealne) političke ambicije i bujaju pusti predizborni snovi. Ne bi me začudilo ni prisustvo Vučićevih prstiju ...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: