Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:38, 11. 7. 2019.

| Društvo

Đubre kod hotela bivše NBA zvezde na Staroj planini, zastupnik najavljuje čišćenje

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
Mohsin obećava čišćenje
Mohsin obećava čišćenje; foto: čitateljka

“Nekultura našeg naroda”, tako jedna od čitateljki Južnih vesti opisuje prizor na Staroj planini, kod nekadašnjeg hotela "StarA" gde je tokom vikenda zatekla gomilu đubreta van kanti. Vlasnik hotela od prošle godine je bivši NBA igrač Nikola Mirotić, a njegov zastupnik Mohamed Mohsin kaže da će srediti taj problem.

O problemu sa đubretom, po silasku sa planine, obavestila je čelnike Pirota, ali je dobila odgovor da je hotel sada u privatnom vlasništvu i da oni nisu odgovorni.

Pitala sam ih da li se do tada trebamo ugušiti u smeću, na šta su odgovorili da oni taj problem ne mogu da spreče, jer su ljudi neodgovorni. Zapitala sam ih da li su voljni da organizujemo neku akciju, kao što se po Nišu trudimo da radimo, ali se nisu oglašavali po tom pitanju - žali se čitateljka.

Novi igrač Barselone, gde će ga trenirati Svetislav Pešić, Nikola Mirotić trenutno se nalazi u Španiji, a tokom leta bi trebao da poseti Pirot, Staru planinu i svoju investiciju, najavljuje zastupnik njegove firme Slavinja 3 plus Mohamed Mohsin.

To je baš do puta gde je česma, dođu ljudi, piju vodu i bace đubre. Rešićemo, videćemo sa Komunalcem da to očisti, pošto je na samom obodu hotela. Hotel ne radi, nema ko da baca đubre. Niže ispod ima kanti, ali narod je nemaran - objašnjava Mohsin.


Ruši se hotel

Dodaje da će se hotel uskoro rušiti i da će se graditi kompletno nov objekat, a stari, koji je poznat po tome što je juniorska košarkaška reprezentacije Jugoslavije boravila u njemu u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u Bormiju 1987. godine, odlazi u istoriju. Na mestu starog hotela nići će novi Na mestu starog hotela nići će novi; foto: hotelstara.tigar.com

Mislim da će biti vrlo brzo, ali čekamo da Nikola dođe i da se dogovorimo - kaže Mohsin.

Reprezentaciju je tada vodio Piroćanac Svetislav Pešić, a između ostalih, članovi reprezentacije bili su Vlade Divac, Toni Kukoč, Aleksandar Đorđević i Dino Rađa.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: