Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:56, 24. 1. 2014.

Đurić se nije sastao sa ministrom Bačevićem

branimir-djuric.jpg Đurić nije upoznao ministra Bačevića

Dok je Nišlija koji se odrekao diplome očekivao još jedan poziv iz ministarstva zbog, kako kaže, konačnog dogovora, u ministarstvu kažu da je bio dovoljan samo jedan poziv.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragan

    14:20 // 24. 1. 2014.

    Smarate više sa ovim nepotrebnim EPP-eom! Dečko je dobio green card i sa diplomom koju je eto kao poništio je mogao da radi šta hoće, već je bio rešen da ode u USA a i ko ne bi.

  • Hex

    14:22 // 24. 1. 2014.

    Gdnin. Đurić je lažov. Sve stoji što se tiče stranaka i zapošljavanja i ostale bede ovog društva, ali čovek je morao da oglasi diplomu nevažećom da bi uzeo diplomu mastera. Istražite gospodo iz JV.

  • Dragan

    14:22 // 24. 1. 2014.

    Drugo, on proziva neke tamo za hvatanje veza i vezica i stranačko zapošljavanje a u prvom tekstu je i sam priznao da je njegova veza "tata pukovnik u penziji" bila slaba. A i sta bi turizmolog u VS?

  • Plin

    14:44 // 24. 1. 2014.

    Svako vrti svoju pricu :) ali kako god mladic apsolutno nije nista napravio ovim glupim medijskim eksponiranjem!Samo da zna da ni Lazar Krstic nije nista dobio od Amerike,zato je i dosao u Srbiju !

    • Marko

      03:08 // 25. 1. 2014.

      Ništa i ne treba da dobije. Osim šansu da radi.

  • Mile

    15:34 // 24. 1. 2014.

    Poznajem daleko obrazovanije i strucnije ljude od ovog mladica koji i po deset godina posle studija cekaju posao, a on se buni sto celih 6 meseci nije zaposljen. Obicna promocija i skretanje paznje.

  • Bobbie

    15:57 // 24. 1. 2014.

    У овој земљи није забрањено ником да се бави приватним бизнисом.Које си ти синовац школе завршавао и због чега? Да ти држава нађе посао? Школован си, дакле паметан па онда ту памет примени у пракси.

  • dr Nevenka Jovanović

    16:07 // 24. 1. 2014.

    Iznenadjena sam, da je ministar naseo, na običnu uličnu provokaciju. O kvalitetno obrazovanoj omladini Srbije, kojoj ovaj momak ne pripada, suvišno je govoriti.

  • Vladimir Ilic Lenjin

    16:41 // 24. 1. 2014.

    zalosno je kakvi ljudi vise zive u Srbiji. Mislim na ova dva komentatora. Decko ode u ameriku da radi a vi frustracije lecite po internet portalima.

    • Plin

      00:05 // 25. 1. 2014.

      Vladimire,nisu to nikakve frustracije nego cinjenice o kojima govorimo.Problem je sto ima mnogo licemerja i foliranata koji ga lazno podrzavaju!

  • Milivoj

    18:16 // 24. 1. 2014.

    Svaka čast ovom liku, ja mu se iskreno divim. Dok neki ležeći čekaju posao koji će im s neba pasti on ima odličnu promociju i nekoliko već sigurnih ponuda.

  • Jovan J

    12:47 // 27. 1. 2014.

    Srećno ti bilo gde god da odeš ili pak ostaneš u Srbiji!
    O namerama za ovakvo eksponiranje ne bih da diskutujem, ali što nema posla zaista je žalosno za svakog mladog čoveka.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: