Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:37, 8. 6. 2021.

| Društvo

Dnevni boravak "Duga" proslavio 15 godina postojanja

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
Dnevni boravak Duga
Deca i odrasli se najviše obradovali rođendanskoj torti; foto: Grad Leskovac

U prostorijama Dnevnog boravka "Duga" gde borave nedovoljno mentalno razvijene osobe, u ponedeljak je izložbom fotografija obeležen 15-ti rođendan. Na kraju manifestcije u kojoj su učestvovali korisnici dnevnog boravka uručene su i zahvalnice svima koji su tokom godina pomagali u radu ove organizacije.

Dnevni boravak "Duga" osnovan je 2006. godine, a sekretar Udruženja i koordinator dnevnog boravka Aleksandra Jovanović istakla je značaj postojanja jednog ovakvog dnevnog boravka u kome i deca i odrasli mogu da se druže i uživaju.

Ovo je mesto u kome se radujemo svakom uspehu, kada mala Anđela nauči da sama ustane i otvori vrata, kada naša Jana osvoji prvo mesto na recitatorskom konkursu. Ovde slvimo rođendane, radujemo se kada naši korisnici polože sa odličnim uspehom u školi. "Duga" je mesto gde nisu bitne razlike. "Duga" je mesto gde se voli. Upravo ta ljubav, briga prema drugome, podrška i solidarnost su ono što nas motiviše svih ovih godina - rekla je Jovanović.

Organizovana je i izložba fotografija u okviru koje je predstavljen rad dnevnog boravka, a korisnici su se najviše obradovali sečenju rođendanske torte. Uručene su i zahvalnice svima koji su tokom 15 godina pomagali i pružali podršku u radu dnevnog boravka.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: