Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:08, 10. 10. 2012.

| Društvo

Do četvrtka završetak radova u centru

Autor:P.B.Izvor:Južne vesti
rupa-centar-1.jpg
Dušanova ulica

Rupe na kolovozu u Dušanovoj i Ulici Nikole Pašića u centru Niša, na koje su se prethodnih dana žalili vozači, biće sređene najkasnije do sutra, tvrde u Elektrodistribuciji.

Kako je Južnim vestima pojašnjeno u Jugoistoku, reč je o radovima na rekonstrukciji elektro mreže. rupa centar 2 Dušanova ulica

Zbog toga je isečen asfalt duž ulica Koste Stamenkovića, a poprečno su napravljene i rupe u veoma prometnim centralnim gradskim ulicama.

Međutim, pošto su rupe samo zasipane zemljom i peskom, usled velike frekvencije automobila u Dušanovoj i Nikole Pašića tu su se stvorila ulegnuća, pa i pri veoma sporoj vožnji predstavlja problem za automobile.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bas ja

    12:44 // 11. 10. 2012.

    Da podsetimo i na one isecene komade asfalta u Branka Krsmanovica. Ulica je postala izuzetno prometna, a kada se dva automobila mimoidju nadrljaju i jedni i drugi! Ima da krenu kise, udari mraz, pa ce posle da se vade na to, lenstine jedne!

  • Vozac

    15:18 // 10. 10. 2012.

    Ajmo ljudi neki apel i za Jug Bogdanovu (ulica kod svecare Sojka), pesak, kamenje, shahte, delimichno otvorena i najvaznijim delom zatvorena ulica, a najprometnija koja vodi do centra. Sramota je vishe od kada je rade... A i sta li joj bas toliko rade da mi je znati...

  • Stole

    13:15 // 10. 10. 2012.

    Mislim da ima već mesec dana kako je asfalt isečen, a kolovoz nije vraćen u prvobitno stanje. Ovde bi trebalo da reaguje inspekcija i podnese prijave protiv odgovornih.
    Pored očiglednog problema za vozače, problem je za sve nas, stanovnike Niša, jer su točkovi i vetar razvejali pesak i prljavštinu na sve strane. Predlog je da po asfaltiranju cisterne operu ulice i trotoare od peska i da to fakturišu Jugoistoku.

    • qwerty

      13:56 // 10. 10. 2012.

      Bravo! Koliko se prasine digne, pogotovo u prepodnevnim casovima... Sramota je da centar tako izgleda!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: