Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:27, 15. 2. 2021.

| Društvo

Do petka nadmetanje za vina na licitaciji Lokalne fondacije Niš

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
vino čaša flaša
Sedma licitacija na kojoj se prikuplja novac; foto: A. Kostić;

Novac prikupljen na nadmetanju za nekoliko flaša vina, koje traje do petka u 12 sati na Fejsbuk strani Lokalne fondacije Niš, biće uložen u lokalnu zajednicu kroz podršku najboljim idejama građana u oblasti kulture, umetnosti, obrazovanja, sporta i uređenja grada, saopštavaju iz te fondacije.

Posle licitacija na kojima su se našle tri umetničke slike Aleksandra i Ivana Blatnika, sabrana dela grupe Kerber, kolekcija svih objavljenih knjiga niškog pisca Miloša Petkovića, potpisane ploče virtuoza na kontrabasu i Nišlije Nenada Vasilića, dresa Saše Stojanovića Cakija sa njegovim potpisom, građani mogu da licitiraju za nekoliko flaša vina, najavljuju iz Fondacije.

Među njima, dodaju, u ponudi su i vina koja se danas ne mogu naći u slobodnoj prodaji i nastala su u ambijentu podnožja planina Kopaonik i Jastrebac. Doja Ovog puta novac prikupljaju na licitaciji vina; foto: LFN;

Licitira se odvojeno za tri predmeta licitacije koji su izdvojeni na tri slike, što znači da ova licitacija može imati tri pobednika: dve flaše 0.75l Doja belo idu zajedno – početna cena 2.000 dinara, jedna flaša 0.75l Doja Prokupac – početna cena 2.000 dinara, jedna flaša 1.5l Doja Prokupac – početna cena 3.000 dinara - navode iz LFN.

Najavljuju i da će se do kraja februara pojaviti prvi konkurs na kojem će za najbolje ideje građana biti opredeljeno prvih 6.000 evra, kao i da je do kraja 2021. godine planirano da se podrže lokalne inicijative sa ukupno 30.000 evra.

Više informacija o radu i aktivnostima Lokalne fondacije Niš su na njihovom sajtu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Mara

    19:45 // 15. 2. 2021.

    Samo pare i na kraju se zna ko pokupi kajmak;)))

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: