Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:10, 11. 5. 2016.

Dobili Grad Niš na sudu nakon dve i po godine

dizio JV Đorđević kaže da je moralo putem suda; foto: JV

Grad Niš je dužan da Neformalnoj grupi “Dizio” isplati još 62.600 dinara sa kamatom na osnovu projekta za mlade koji je ovoj grupi odobren i prihvaćen još 2013. godine. Žarko Đorđević iz “Dizija” kaže da je ovo “pobeda slobodnog građanina”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • imamo vlast po našoj meri

    10:10 // 11. 5. 2016.

    ne želimo da damo potpis podrške nišlijama, ali zato kada vidimo kartonskog Putina u razmeri 1:1,5 bez razmišljanja ostavljamo svoj autogram.

  • John Terry

    10:17 // 11. 5. 2016.

    Zarko je cudan lik. Ne znam sta da mislim o njemu. S jedne strane je bio clan sns sto dokazuje da mu moral nije najvisi prioritet, ali ako je to uradio da bi ih raskrinkavao, onda svaka cast. Uglavnom, ko god pobedi sns taj je moj prijatelj. Dole Vucic!!!

    • Marko

      10:55 // 11. 5. 2016.

      Delimično si u pravu. Projekat je najverovatnije i dobio zahvaljujući tome što je bio član SNS-a. Što se pobede tiče, tu grešiš. Nije na sudu dobio ni SNS ni Vučića, već Grad Niš. I odšteta će se platiti iz gradskog budžeta, što znači od naših para. U celoj ovoj stvari su samo građani na gubitku.

    • John Terry

      11:19 // 11. 5. 2016.

      @Marko, da, slazem se, u pravu si. Medjutim, ajde da bude da je neku pravdu moguce isterati. U ovakvim slucajevima kada javna ustanova placa penale, naravno da je na teretu gradjana. To i jeste falinka ovakvog sistema. Osim toga, sam projekat je verovatno dobio po stranackoj liniji, tako da mogu da kazem da sam i promenio misljenje i da si u pravu. Nema ovde niceg dobrog... nazalost.

    • John Terry

      11:24 // 11. 5. 2016.

      Inace, ovaj deo "sa raskrinkavanjem" nisam mislio konkretno na ovu tuzbu, vec na ovo sto JV pisu o njemu kako je postavljao pitanja celnicima SNS-a vezano za korupciju i nepotizam. Iako je i sam bio clan tog nemorala, takvi potezi su, ako nemaju neke krajnje ciljeve, ipak za postovanje. Na to sam mislio kad sam napisao da je pobedio sns. Njegovim otpustanjem su dokazali da su licemeri.

  • m

    10:48 // 11. 5. 2016.

    decko .ok, ali ovi iz sns ,su pakao

  • boža

    11:40 // 11. 5. 2016.

    Svaka čast. Šteta što nije uspeo da skupi potpise, da izađe na izbore. Da je izašao, mislim da bi mnogi glasali za njega, jer je jedan od retkih koji se stvarno bori za boljitak građana Niša.

    • Deki

      13:38 // 11. 5. 2016.

      Za kog da glasa, za Zareta 6h?

  • lepa kata

    12:27 // 11. 5. 2016.

    Mnogi se bore,ali retko ko dobije.Pošten narod teško uspe,1:1000

  • Marko Rancic

    13:12 // 11. 5. 2016.

    Dobio pare kao clan SNS-a pa onda prestali da mu isplacuju novac kada se posvadjao sa njima. Sada satro borac protiv vlastodrzaca, bljuc... Malo mi je muka od ovih prepucavanja unutar SNS...

  • CVETKO prvi

    14:07 // 11. 5. 2016.

    Zašto gradjani Niša da plaćaju ?
    Neka se utvrdi ko je "kočio" proces i uplatu para i taj neka plati iz svog džepa. Zbog "nečije tj. ničije" zajebancije i neznanja , narod plaća - što je van pameti. Valjda se zna ko je odgovoran / u gradskim "institucijama"/ , i ko je nadležan za isplatu i ko nije dao nalog za isplatu !
    Preterasmo sa :"ovako ćemo drugovi - onako ćemo drugovi" !

    • Max Vespertine

      15:53 // 11. 5. 2016.

      Ih, da mogu tako da ih pozivaju na ličnu odgovornost, cela politička scena srbije bi sad bila na robiji.

    • CVETKO prvi

      09:12 // 12. 5. 2016.

      @ Max Vespertine :

      Što i ne bi bilo loše , a ?

    • Marko

      14:07 // 13. 5. 2016.

      @CVETKO prvi

      Naravno da ne bi bilo loše! Dok se ne uvede lična odgovornost i oni koji prave štetu ne počnu da je nadoknađuju iz svog džepa, ovo društvo neće da krene napred. Tada neće svakojaka bagra da se grabi za vlast, jer će znati da to može biti opasno za neznalice i korumpirane.

  • Marko Igic

    14:59 // 11. 5. 2016.

    To sto je bio ckan SNS, Zarko je zato sto je verovao u promene a ne u pojedince. Zato i nije preleteo u drugu stranku, nego osnovao Grupu gradjana. Nazalost, u medijskoj blokadi nije skupio potpise.

    • Nislija

      21:21 // 11. 5. 2016.

      Koliko vredi pokazao je time sto nije uspeo da skupi potpise za lokalne izbire.

  • Suzana Peric

    07:41 // 12. 5. 2016.

    ako je ovaj momak borac za pravdu onda bih ga uporedila sa haskim tribunalom. Izbacen je iz svih mogucih organizacija, a na drustvenim mrezama ima lazne profile gde pljuvanjem pokusava da dobije neku tamo podrsku, vidim koliko je dobio. Nije skupio ni 500 potpisa da preda listu.

  • nn

    11:45 // 1. 3. 2017.

    Bio je interesantan u početku, ali sada kad mu pogledate statuse, s dečkom nešto ozbiljno nije u redu. Protiv Vučića sam, ali Žarko nije baš "pod vinklu". Po njemu na kraju ispade i Đoković udbaš i engleski mi6 špijun.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: