Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:44, 25. 12. 2020.

Dobitnici nagrade 11. januar “Lutajuća srca”, Dom zdravlja Niš, a posthumno i anestetičar Seferović

nagrada 11. januar Objavljeni dobitinici priznanja; foto: Vanja Keser

Muzička grupa “Lutajuća srca” i niški Dom zdravlja dobitinici su ovogodišnje nagrade 11. januar i kategoriji kolektivi, dok su ovo priznanje u kategoriji pojedinci dobili ekonomski istoričar i publicista Novica S. Ranđelović i direktor EcotradeBG iz Niša Miloje Branković. Posthumno je odlikovan i anestetičar Kliničkog centra Niš Saša Seferović.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • dragoljub stamenković

    14:52 // 25. 12. 2020.

    Čestitke !

  • Slavko

    15:58 // 25. 12. 2020.

    Dzunic i Sotirovski u komisiji.Toliko o objektivnosti.Covek pod istragom i zena koja je clanica templara ili kako se vec zove.

    • Dzamutka

      20:34 // 25. 12. 2020.

      Nisu ni drugi, bez putera na glavi !

  • Bulevarka

    16:09 // 25. 12. 2020.

    Steta sto Zekici bisu dobili nagradu, jedna jako skromn i fina porodica, cela Srbija ih je prepoznala kao heroje ali zato Grad Nis (citaj komisija) nije. To je najveca sramota Nisa, jer nesto sto valja Srbiji ne valja Nisu, preveliki palanacki mentalitet. Ili im pljeskavica nije bila dovoljno debela. Zbog ovoga narod odlazi iz Srbije. Nagradjuju se podobni a ne zasluzni.

    • Komsija Petar

      17:14 // 25. 12. 2020.

      On clan SNS medija tima dobio posao preko stranke, ona posao preko njega. Ne komsinice sramota je sto se ovakvi ljudi uopste i pominju u kontekstu bilo kakvih dostiguca i nagrada

  • Milica

    18:12 // 25. 12. 2020.

    Ne znam ko je predlozio pokojnog Sasu Seferovica ali svaka mu cast. Sestre su nosioci posla, a samo su doktori junaci. Samo se oni nagradjuju. Veliki ljudski gest prema njegovoj porodici.

    • Tijana

      19:38 // 25. 12. 2020.

      Ne znam ni ja ali sam izuzetno ponosna. Mojoj sestri i meni je bio najbolji otac

    • Bulevarka

      22:16 // 25. 12. 2020.

      Samo su izgleda dr vazni i bitni. To je sigurno jedan od razloga sto Zekici nisu osvojili nagradu, nisu lekari.Novine i Beograd ih prepoznaje kao heroje i neko ko je bitan i kome se dive ali zato za Nis nisu NISTA. A da su tehnicari nosioci posla jesu itekako ali niko za to ne mari. Ni jedan dr ne moze bez tehnicara ali to samo u zdravstvu znaju. Nema pravde u ovoj zemlji ni malo.

  • Davorin

    20:57 // 25. 12. 2020.

    Očekivao sam da će Nemanja Rajković, većnik GO Pantelej, sigurno dobit nagradu. On je najobrazovaniji u toj Opštini te obučava Predsjednicu (svoji su iz s. Matejevac).

  • Nepodoban za SNS

    21:16 // 25. 12. 2020.

    Blago nama kad ovakvi odlucuju , lepi je sto je Sasa Seferovic posthumno nagradjen , gde je Dr. Laza , zasto Dom Zdravlja , sve neki njihovi iz stranke , zato se i napusta ognjiste i ide trbuhom za kruhom u beli svet !!!
    Dokle god budu zaposljavanja , nagrade , odobravani projekti po partijskoj liniji nema nama boljitka braco i sestre ! Pozdrav

  • BATA

    21:27 // 25. 12. 2020.

    Svaka cast svakome ali kriterijumi su se izgubili.Mnogo je sentimenta u odlukama.Da li ovo znaci da nema vise pravih dela u smislu dostignuca ili su se nagrade dodeljivale zbog sentimenta i ranije.Tako mnogi dobise mesto zasluznih na groblju u BG.Ova korona pomutila kriterijume.Mozda su neke dodele vadjenje vlasti zbog neadekvatnih odluka tokom godine.

  • Ponosni doktor

    22:10 // 25. 12. 2020.

    SALE ŽIVIŠ, LEGENDO!!!
    NEDOSTAJEŠ ZA SVE ŠTO DOLAZI

  • Arandjelovic Ana

    23:02 // 25. 12. 2020.

    Sramota neki muzicari i nevazni istoricari dobijaju priznanja a doktori ne skodaju skafandre jer izmedju ostalog ne mogu da oh skidaju jer nema skafandera za promenu nisu zasluzni gradjani
    Sramota

    • Bulevarka

      19:12 // 26. 12. 2020.

      Izvini, medicinu ne cine samo lekari i specijalisti nego i tehnicari, serviri i cistaci. I da mnogo su zaduzili ovaj narod i grad a oni ovako vracaju. Ni jedno priznanje ni tehnicaru ni lekaru. U redu posthumno i za Lazu i za Seferovica ali sad je covid godina i ti heroji treba da budu nagradjeni a ne neki privatnici i pevaci. Ali kada je Dzunic predsednik komisije...

  • Dzamutka

    09:11 // 26. 12. 2020.

    A, nagrada Prvorodjenom ? Bice dranja, kad dodje !

  • Gavrilo T.

    16:57 // 26. 12. 2020.

    Suvišno je komentarisati dobitnike, treba komentarisati ličnost predsednika Žirija. A nagrada ustanovljena 1995. je delo podrepaša Mileta Ilića prvog dobitnika koji su mu nagradu i dodelili. Ništa se nije promenilo, sada je gore nego što je bilo. Džunić - advokat koji se sklonio u zavetrinu- u politiku, novinarka - dopisnica, i nagrada za koju nisu imali pameti da jeprilagode novim okolnostima

  • Joe

    22:12 // 26. 12. 2020.

    Sve sami "dobitnici" Dajte svima po 3 nagrade.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: