Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:10, 1. 1. 2013.

| Društvo

Doček uz "Balkaniku" protekao mirno

Autor:Jelena CvetkovićIzvor:Južne vesti
docek-naskovna.JPG

Uz muziku kompozitora Sanje Ilića, grupe "Balkanika" i tradicionalni vatromet Nišlije su sinoć na Trgu kralja Milana dočekale Novu 2013. godinu.

Većina građana, koja se odlučila da Novu godinu dočeka uz ovu poznatu grupu, na trg je došla oko 23:30h ili posle ponoći.

docek2

U veseloj atmosferi i uz dobru muziku "Balkanika" je okupila publiku svih uzrasta, koja je ispunila plato trga samo do kolovoza Voždove ulice.

U Hitnoj pomoći kažu da je slavlje na trgu bilo mirno, ali da se da se najveći broj povreda desio oko 3h, kada je u gradu bilo i nekoliko "kafanskih tuča". Kako kažu u Hitnoj, tokom noći oko 8 sugrađana javilo im se zbog povrede ruke od petardi, 17 zbog pijanstva, a bio je i jedan udes bez velikih posledica.

docek1

Lekari kažu da je ovo uobičajeno za noć u kojoj se slavi Nova godina, ali da zabrinjava činjenica da je sve veći broj maloletnika koji na ovakvim proslavama imaju problema sa pijanstvom.

U Policiji kažu da "nemaju preciznih informacija, ali da je noć protekla relativno mirno i bez većih incidenata".

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Riba zvana

    04:46 // 4. 1. 2013.

    Super sam se provela za NG. Bila sam sa svojim momkom i prijateljima. Posle sam bila sama sa momkom. Bez obzira na sve gluposti koje su se desile prosle godine, na cinjenicu da je Toma postao predsednik, da se Dacic polako i fizicki pretvara u Slobu. Zelim vam sve najbolje u 2013. godini, Dinkica u zatvoru, Bananu u opoziciji...

  • Nišlija

    22:43 // 3. 1. 2013.

    Samo pogledajte kako je bilo u Kruševcu i biće vam jasno koliko je Niš kao grad pukao finansijski i u svakom druom smislu.
    Bio sam u KŠ za NG i grad je ceo bio okićen svetlećim zavesama, drveće je bilo ukrašeno ne samo lampicama nego i svetlećim ukrasima različitih oblika - u odnosu na Niš bili su LAS VEGAS.
    Osim toga, umesto pijačnih tezgi na trgu imali su drvene kućice što je estetski mnooogo lepše. A za doček je oko tih kućica bilo barskih stolova i posluženja pa je doček na kruševačkom trgu bio kao doček u nekom kafiću sa velikom baštom.
    A taksi, samo za nijansu skuplji nego tokom običnih dana.
    A klizanje na ledu 200dinara/sat i po sa opremom. Radili 24h za novogodišnje veče.
    Niš je sve skuplji a sve bedniji...

  • Jelena Djordjevic

    20:56 // 2. 1. 2013.

    A zašto više ne umemo da uživamo ni u čemu, samo da kukamo i da se žalimo i nikada nam ništa ne valja? Kakve smo opcije imali, ili bolje rečeno nismo imali, Balkanika je bila sasvim na nivou zadatka i napravili su bolju atmosferu nego neki drugi! Ali ne, nama nikada ništa ne odgovara... Uostalom, ko god da je bio, većina bi kukala i žalila se... Nažalost, to je moj Niš...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: