Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:05, 25. 9. 2015.

| Društvo

Dojčinović: Vučića čine bitnim i oni koji su protiv njega

Autor:M. V.Izvor:Južne vesti

Stevan Dojčinović u emisiji "15 minuta"

Srbija je podeljena na one koji podržavaju Vučića i one koji su potpuno protiv njega, ali ga i jedni i drugi čine bitnim jer svi pričaju samo o njemu, smatra istraživački novinar i urednik portala KRIK Stevan Dojčinović.

Ovo se, kaže, potvrdilo i nakon što je na svom portalu objavio snimke sastanka tadašnjeg ministra policije Ivice Dačića sa bliskim saradnikom Darka Šarića Rodoljubom Radulovićem, nakon kojih su ga napali i jedni i drugi.

Potpuno smo podeljeni na vlast i lojalne medije, i onaj drugi potpuno antivučićevski deo, koji vidi samo njega. Taj deo ekipe, ako to što objavite nije nužno povezano sa Vučićem, misli da radite za njega. Svi su prosto bili uvereni da mi je Vučić dao snimke, iako nije - kaže Dojčinović.

Kako kaže, nakon objavljivanja snimaka, umesto da se javnost bavi njihovim sadržajem, javnost je počela da diskutuje o tome kome i zašto odgovara da snimci budu objavljeni, a u tome je, kaže, na njegovo iznenađenje, učestvovao i civilni sektor.

Krenule su kritike sa obe strane i nikada nisam imao manje podrške nego sada. Svi redom su nas prozvali, nazvali tabloidizacijom to što smo objavili, ubacili teorije zavere. Uglavnom očekujete da Vlada pravi ta probleme, ali ne i da ćete biti pod napadom i civilnog sektora - dodaje on.

Kako komentariše to što niko nije preuzeo političku odgovornost niti je tužilaštvo reagovalo, zašto je bitno da se makar jedna afera “dotera do kraja” i da li je istraživačkim novinarima zaista sve teže da dođu do informacija, pogledajte u emisiji “15 minuta”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nišlea

    08:31 // 26. 9. 2015.

    Bravo, dečko! Bori se i hvala ti na tome! Objasnio si kako smo glupi i šta sve prolazi kod nas i na koji način!
    (novinarka da se sledeći put pripremi malo bolje za ovakvog gosta)

  • @€$%&*

    19:06 // 25. 9. 2015.

    Савремени Милош Обреновић, додуше писмен, државник и борац.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: