Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:03, 6. 10. 2020.

| Društvo

Doktor Radovanović predstavio knjigu u Nišu: Prikrivanje broja umrlih najveća prevara u medicini

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti

Epidemiolog Zoran Radovanović napisao je knjigu “Medicina, etika, politika” gde se bavio i problemom prikrivanja broja umrlih od virusa korona, a promocija je 5. oktobra održana u Nišu. Pored knjige, govorilo se i o tom značajnom datumu, ali i o manifestu "Novog optimizma".

U 800 godina dugoj istoriji medicine, kaže Radovanović, nije bilo veće obmane i laži od prikrivanja broja umrlih od korone.

Nikada nisu podaci prikrivani na taj način i u toj meri. Krizni štab je izgubio svoj autoritet, zato vlast mora da dovede nekoliko nekompromitovanih ličnosti, kojima će građani da poveruju i da poslušaju njihove preporuke - rekao je Radovanović.

radovanovic Pričalo se i o 5. oktobru; foto: JVPored njega na tribini su govorili sociolog Đokica Jovanović, novinarka Jelka Jovanović, Dragan Đorđević iz Odbora za ljudska prava, novinar Vremena Nedim Sejdinovi i glavna i odgovorna urednica Južnih vesti Gordana Bjeletić.

Oni su govorili i o 5. oktobru i manifestu “Novog optimizma”, a šta su o tome rekli pogledajte u videu koji se nalazi u tekstu.

Inače, knjiga dr Radovanovića za koju je predgovor pisao akademik Vladimir Kostić, može da se kupi u prostorijama lista Danas u Beogradu ili da se naruči na mejl [email protected] ili na telefon 0113436233.

Cena je 1.400 dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • žika

    10:04 // 8. 10. 2020.

    Ovo je opozicija kriznog štaba. Čista politika. I jedni i drugi imaju isti cilj, a to je zastrašivanje naroda i prodaja vakcine.

  • Mara

    21:14 // 6. 10. 2020.

    Nema ništa od toga

  • Nebojsa S.

    19:21 // 6. 10. 2020.

    Gde je održana ova promocija?

    • Mako

      08:24 // 7. 10. 2020.

      City smart radio. U dvorištu...Milentijeva 12a

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: