Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:17, 27. 2. 2019.

| Društvo

“Doterivanje” Leskovca pred Vučićev dolazak

Autor:B. A.Izvor:Južne vesti
leskovac ciscenje ulica
Sređuje se plato ispred Muzeja, foto: B. A.

Popunjavanje udarnih rupa, sečenje grana, čišćenje i horizontalno obeležavanje ulica, samo su neki od radova koji se izvode u Leskovcu, dan pred dolazak predsednika Aleksandra Vučića. Prema rečima čitalaca, u toku je veliko spremanje i u ostalim opštinama Jablaničkog okruga.

Iako se građani često žale na veliki broj udarnih rupa, a sezona njihovog "popunjavanja" još nije počela, deo je ipak, pred Vučićev dolazak, saniran.

Radnici leskovačkog Komunalca sređuju i plato ispred Narodnog muzeja, gde će se Vučić sa premijerkom Anom Brnabić u četvrtak, 28. februara oko 17 sati obratiti građanima. ciscenje leskovac "Osvežavaju" boju, foto: B. A.

“Osvežava” se i boja pešačkih prelaza na Bulevaru oslobođenja, Ulici Pana Đukića, kao i ispred glavne Pošte, a čiste se centralne gradske ulice.

Prema svedočenjima čitalaca Južnih vesti, mašine za čišćenje i mehanizacija za popunjavanje udarnih rupa od sinoć su i na vlasotinačkim ulicama. sredjivanje vlasotince Akcija čišćenja i u Vlasotincu, foto: čitalac

Pitam se samo zašto se ovo radi na ovakav način i gde su radnici kada ne dolazi predsednik - kaže jedan od čitalaca.

Čitaoci javljaju da se “pomahnitalo sređuju” i ulice i trgovi u Bojniku, Lebanu i Medveđi.

Podsetimo, Vučić će u okviru kampanje “Za budučnost Srbije” u četvrtak, 28. februara obići vrtiće, škole, domove zdravlja i fabrike u Jablaničkom okrugu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Stipo

    15:44 // 1. 3. 2019.

    Za nas bi bilo dobro da njegovo visočanstvo AV u naš grad dolazi svakih deset dana pa da nam grad bude sređen... PS ali svaki put d menja maršrutu kretanja

  • Mordor

    15:43 // 28. 2. 2019.

    Tri karte za Holivud!

  • Ja

    09:19 // 28. 2. 2019.

    Zamisli 2 dana da sredjujete pre velikog vodje, Znaci duplo bi uradili, e sad zamisli da ste radili nesto cele godine mozda ne bi morali sad u 5 do 12 ista

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: