Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:50, 16. 11. 2021.

| Društvo

Dragana Stojkovića Piksija predsednik niškog Parlamenta predlaže za nagradu "11. januar"

Autor:T. TasićIzvor:Južne vesti
piksi
Zvanično postavljen; foto: FSS

Za najviše priznanje Grada Niša nagradu "11. januar" predsednik niškog Parlamenta Boban Džunić rekao je da će predložiti nekadašnjeg fudbalera Radničkog i selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

Za nekoliko dana će, kako je rekao Džunić, sazvati sastanak i održati sednicu Komisije za dodelu nagrade "11. januar", čiji je predsednik. Na konkurs će moći svi građani da predlože kandidate za nagradu, a on će, kako je rekao, predložiti selektora Stojkovića.

Najavljujem da ću u svojstvu predsednika Komisije, u svojstu predsednika Skupštine i kao građanin Grada Niša lično da dam predlog da dobitnik nagrade bude i Dragan Stojković Piksi, selektor reprezentacije Srbije, zbog doprinosa našem Gradu Nišu i zbog predstavljanja samog grada. Znamo ko je Dragan Stojković Piksi i znamo koje su njegove zasluge i kao fudbalera našeg kluba FK Radnički, a i znamo da je naš brend - rekao je Džunić.

Dodao je da je kao seleketor reprezentacije najviše doprineo da Srbija bude učesnik na narednom Svetskom prvenstvu u Kataru.

Podsetimo, Dragan Stojković Piksi je nedavno posetio Niš, a tada je Udruženje za očuvanje tradicije i ulepšavanje Palilule "Sokak podnelo inicijativu da se gradski stadion, na kom svoje utakmice igra i Fudbalski klub Radnički, preimenuje i ubuduće nazove po njemu. Za Stojkovića je to bila emotivna vest, pa je i zaplakao u rodnom gradu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragan Mladenovuc

    08:55 // 18. 11. 2021.

    Ej, polako, ajmo ga za predsednika

  • Локална награда

    12:38 // 17. 11. 2021.

    Награда је локалног карактера, и треба је додељивати, ако има таквих, само појединцима или колективима који живе на територији Града Ниша. Пикси јесте рођен у Нишу, али он није становник Ниша.
    Међутим, овај предлог показује колико смо незрео народ. Понесе нас почетна еуфорија, а после првог неуспеха одемо у другу крајност.
    Сачекајмо Катар, онда може награда, али републичка, а не локална.

  • penzionerka

    06:29 // 17. 11. 2021.

    @Aleksandar Bravo, a i tamo gde ima rasvete kao da su baterijske lampe. Pitam GRAD, a i skolu V.Karadjordje, zasto je skola neosvetljena na glavnom ulazu, pa deluje sablasno i avetinjski? Molim JV da se pozabave ovim problemom. Nis je nekada bljestao, a sa ovim osvetljenjem smo u polumraku.Stara jesam, ali nisam corava.Kakva li je periferija, kada u Vozdovoj ulici ovako sija?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: