Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:46, 28. 7. 2021.

| Društvo

Dres olimpijca Aleksandra Kukolja na licitaciji Lokalne fondacije Niš

Autor:M. M. K.Izvor:Južne vesti
Majica Kukolja - foto 1
Aktueno nadmetanje za majicu sa potpisom džudiste Aleksandra Kukolja; Foto:LFN

Građani koji žele da kupe potpisanu majicu džudiste i olimpijca Aleksandra Kukolja, mogu da se nadmeću na licitaciji Lokalne fondacije Niš koja će biti otvorena do subote, 31. jula u 12 sati. Početna cena je 2.000 dinara, a prikupljen novac biće uložen u fond za podršku najboljim idejama građana u Nišu.

Organizatori očekuju da će majica Kukolja nakon Olimpijade vredeti još više, jer je ovaj srpski džudista jedan od favorita za medalju.

Srpski džudista je otišao u Japan u odličnoj formi, s obzirom na to da je početkom juna ove godine osvojio srebrno odličje na Svetskom prvenstvu u Budimpešti i time najavio visoke ambicije na najvećoj svetskoj smotri sporta. Ovog leta se po drugi put nadmeće na Olimpijskim igrama, nakon što je učestvovao 2016. u Riju - navodi se u saopštenju.

Majica Kukolja - foto 2 (1) LFN nastavlja sa Olimpijskim licitacijama dok traju igre u Tokiju; Foto:LFNKako navode organizatori, nakon ove licitacije u ponudi će biti oprema drugih sportista koji predstavljaju Srbiju na igrama u Tokiju.

Na prvoj licitaciji prodata je za 3.000 dinara majica Zorane Arunović, reprezentativke u streljaštvu. Sredstva prikupljena na ovim licitacijama, na drugim aktivnostima LFN, kao i kroz donacije pojedinaca i kompanija biće duplirana od strane Trag fondacije i vraćena lokalnoj zajednici kroz podršku najboljim idejama formalnih i neformalnih grupa građana u Nišu - poručuju organizatori.

Podsetimo, nedavno je tokom Evropskog prvenstva u fudbalu na LFN licitaciji bio dres fudbalske reprezentacije Srbije sa potpisom selektora Dragana Stojkovića Piksija. Posle uzbudljivog nadmetanja, pobednik je bio Mario Rosić, koji je ponudio 70.000 dinara.

Zahvaljujući podršci građana i društveno-odgovornih kompanija u ovoj godini LFN je do sada obezbedio sredstva za realizaciju sedam projekata građana u Nišu i oni su već uveliko angažovani i aktivni kako bi realizovali sve predviđene aktivnosti. Uskoro će javnosti biti predstavljeni prvi rezultati rada podržanih grupa, a LFN priprema raspisivanje novog konkursa na kojem će aktivnim građanima u Nišu biti dostupno još 6.000 evra.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: