Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:04, 1. 7. 2021.

| Društvo

Drugi protest stanara "crvenog solitera" bez zaustavljanja saobraćaja

Autor:M. Milojević Kostić Izvor:Južne vesti
laaaaaaaaaaa
Drugi dan protesta;foto:JV

Drugi protest stanara takozvanog "crvenog solitera" u Nišu protekao je mirno i, za razliku od prvog dana, okupljeni nisu zaustavljali saobraćaj. Najavljuju dalja okupljanja jer su pre dva dana mnogi ostali bez automobila nakon akcije Parking servisa. Iz tog preduzeća još ne odgovaraju na pitanja i pozive novinara Južnih vesti.

brrrrrrr Bez blokade;foto:JVStanari traže da im Grad izađe u susret i da reše problem koji je nastao u Ulici kralja Stefana Prvovenčanog i najavljuju veće proteste kada zvanično dobiiju dozvolu za okupljanje. Zahtevaju da im iz katastra daju potvrdu u čijem je vlasništvu trotoar isped zgrade.

To je naš prostor od 1965. godine i kako je odjednom preko noći postalo da nije naše. Sutra podnosimo još jednu prijavu protesta za 7. jul, a do tada mirno - kaže predstavnica Skupštine stanara.

Dok iz Parking servisa i dalje ne odgovaraju na pozive Južnih vesti, stanari prikupljaju spiskove oštećenih.

Ja imam informaciju da imamo preko 20 kola koja su podignuta - kaže sagovornica.

Protest je završen mirno, umesto blokade deo okupljenih prešao je do pešačkog ostrva kod crkve Sveti Luka, a zatim su se vratili do zgrade bez prelaska na crveno. Podsetimo, stanari "crvenog solitera" protestovali su i juče i na kratko blokirali saobraćaj, zbog toga što im je bez najave Parking servis odneo automobile.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Bulevarac

    23:07 // 5. 7. 2021.

    Da iskoristim priliku da se zahvalim JKP Parking Servis Niš, koji već treći put u poslednjih desetak dana u ulici 21. Maj uklanja vozila koja su "nepropisno parkirana" i koja ugrožavaju bezbednost, svima nam je sada mnogo bolje u životu. Ali ne bi bilo loše da recimo nastave od kružnog toka Sremska/BLV Nemanjića ka pijaci Boško Buha, cela desna strana, sve uredno parkirano, ali tu je po "propisu"

  • Motka

    14:49 // 4. 7. 2021.

    Bahato, bahato, bahato, jadan narod.

  • Bull

    10:09 // 4. 7. 2021.

    Samo ozbiljan advokat i tuzba

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: