Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:06, 2. 3. 2018.

“Društvo da podrži uzbunjivače, a i da se poboljša zakon o njihovoj zaštiti”

konferencija uzbunjivači Moraju se podržati uzbunjivači; Foto: JV

Da li Srbija koja ima sistemsku korupciju želi da se sistemski bori protiv nje? - upitali su se građanski aktivisti i poznati niški uzbunjivači, na konferenciji o primeni Zakona o zaštiti uzbunjivača. Učesnici su zaključili da društvo mora da stane iza uzbunjivača, ako već neće država.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Darko

    22:01 // 2. 3. 2018.

    Zakon o zaštiti uzbunjivaca je toliko neprecizan da mi se cini da je to namerno tako urađeno kako bi držala mogla da nastavi da radi sta hoće.

    • Aždaja

      00:45 // 3. 3. 2018.

      Ma samo ti se čini

    • Dragan,Niš

      10:37 // 3. 3. 2018.

      @ Darko. Kao da je napravljen da se naivni upecaju i ovi ne moraju da se muče da ih pronađu kada prijavljuju anonimno jer onda i ne reaguju.

  • Vesna Ljubenkovic

    09:29 // 3. 3. 2018.

    Као uzbunjivac borim se protiv korupcije u Domu ucenika srednjih skola Nis. Verujte, strah i saucesnistvo u psihickom maltretiranju nema kraja. Nisam zasticenja, drzava ne preduzima nista, ili nedovoljno, usporeno ili namerno stoji sve. Ostaju mediji da ih stalno informisemo, oni nogu dobrineti borbi protiv korupcije. Mediji mogu pomoci uzbunjivacima. Bar da se osete da nisu napustili. Nas progone

    • Dragan Nis

      10:03 // 3. 3. 2018.

      @Vesna Ljubenkovic
      Sve ste u pravu osim sto se pozivate na medije jer ja sam licno osetio na svojoj kozi. Naime zbog problema i ucena koje sam trpeo godinama obrastio sam se svim novinsko izdavackim kucama kao i televizijama poslao im dokumentaciju i dopise i nakon obavljenih razgovora na tome se zavrsilo.
      O mom problemu jedino su pisale ,,JUZNE VESTI,, i zbog toga sam im zahvalan.

  • LJ

    12:31 // 3. 3. 2018.

    Uzbunjivac mora, ali bas mora, da bude zasticen do pravosnaznosti resenja. Ne sme niko da ga istera sa posla ili premesti na neko drugo radno mesto. TO JE JEDINO RESENJE koje mora stojati u Zakonu o zastiti uzbunjivaca!!!!! Sve ostalo su LAZI I PARA LAZI o zastiti uzbunjivaca.
    Tako isto MORA STOJATI ZA MOBING. Prijavljivac za mobing MORA BITI APSOLUTNO ZASTICEN, NEMA OTKAZA nema promene radnog mes

  • Miloš

    13:26 // 3. 3. 2018.

    Pa kad sam vrh vlasti u zemlji odobrava rušenje Savamale, vi biste da kažu nešto i o korupciji. Neće da može, pasoš i spašavajte sebe, deco!

  • Nesa

    22:42 // 3. 3. 2018.

    Mozda,samo mozda,jednoga dana kada vise ne bude Vucica,Dacica..Vulina..itd.Mozda,samo mozda,kada jedared izadjemo iz devedesetih..Da li vi stvarno verujete da ista u ovoj drzavi,sa Vucicem na celu,moze da bude u sluzbi naroda.Suvisan je svaki komentar.Njegova slika vredi vise od hiljadu reci..on je iluzionista.Zalosno je danas ziveti u Srbiji.Mozda jednoga dana,kada njih vise ne bude bilo...

  • Percepcija

    12:31 // 5. 3. 2018.

    Sad imamo otvorenu"Ocnu banku" verovatno se na to cekalo da se donese zakon za uzbunjivace i da se celo drustvo ukljuci u borbu protiv korupcije da bi nasa deca zivela bolje.

  • Anonimus

    13:39 // 5. 3. 2018.

    Sto se tice korupcije u Srbiji ona ide sa vrha dravnog vrha Rusije povezanog sa Srbijom pre svega preko predsednika pa preko Vlade i ministarstava. Kad jedna Amerika izlazi tesko sa korupcijom koja ide iz Rusije i koja razjeda americke institucije i administraciju Srbiji je jos teze doneti zakone protiv korupcije nametnute iz Rusije.

  • Anonimus

    13:41 // 5. 3. 2018.

    Nikad nece neko iz americke administracije i institucije da radi protiv svoje zemlje i gradjana, ako nije prisiljen ruskom oligarhijom. Tako je i sa Srbijom. Imamo lazne prijatelje.

  • FSB

    20:21 // 5. 3. 2018.

    Zakon mora da bude takav da se uzbunjivaci prate i prilikom odlaska u inostranstvo kako tamo ne bi kojim slucajem ostali i mozda se spasuli, sve dok im se u Srbiji potpuno ne unisti zdravlje i oduzme sva imovina zbog prijavljivanja korupcije.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: