Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:22, 14. 12. 2022.

| Društvo

Druženje sa konjima, vilenjacima i Deda Mrazom u niškom "Zoo Kutku"

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
zoo kutak

Pravljenje novogodišnjih čestitki, jahanje konja i fotografisanje u prazničnoj atmosferi sa životinjama i ove godine biće omogućeno svim posetiocima Zoo Kutka u Kamenici, 17, 18. i od 24 do 30. decembra. Za to vreme Nišom će šetati odbegli vilenjaci koji će se sa Deda Mrazom sresti u Zoo Kutku 17, 18, 24, 25. i 30. decembra, kada će deci, ukoliko roditelji žele, uručiti paketić.

Deda Mrazovi vilenjaci pobegli su sa severnog pola i došli u Niš da malo odmore od pakovanja paketića. Dok ih Deda Mraz traži, oni se zabavljaju po gradu, obilaze znamenitosti i na kraju dolaze u Zoo Kutak, gde će se sresti sa Deda Mrazom i Sneškom, najavljuju iz Zoo planeta. zoo kutak 2 Pravljenej čestitki i jahanje; foto: Zoo Planet

Do početka programa 17. decembra, u ime Deda Mraza pozivamo sve građane koji vide vilenjake da ih slikaju i slike objave na Facebook i Instagram stranicama Udruženja ZOO Planet - navode iz Zoo Kutka.

zoo kutak 3 Deo prošlogodišnje atmosfere; foto: Zoo PlanetNovogodišnja čarolija pravljenja čestitki i jahanja konja biće u periodu od 18 do 21 sat, dok oni koji žele da učestvuju u ceremoniji dolaska Deda Mraza treba da dođu u Zoo Kutak najkasnije do 18:20, kako bi se družili sa njim. zoo kutak vilenjaci Tragajte za vilenjacima; foto: Zoo Planet

Roditelji koji žele da Deda Mraz dodeli paketić njihovom detetu, treba da ponesu paketić i da ga predaju vilenjacima u Zoo Kutku.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • HERRERA

    16:32 // 23. 12. 2022.

    Misli se i na najmladje!!!

  • Snezana

    10:03 // 16. 12. 2022.

    Lepo je sto neko u sumornoj danasnjici ima lepe ideje da ulepsa i uveseli decu i ljude. Sjajno!!!
    Ljudi iz Zoo Planet a urade stvarno nesto drugacije, bila sam prosle godine i bilo je carobno....a naravno tako se prikupe donacije da se prehrane i lece zivotinje koje su u Zoo Kutku.
    Gore je 200 zivotinja, humanisti idemo!

  • Anka

    16:06 // 15. 12. 2022.

    Svaka čast na neumornom podizanju svesti o dobrobiti životinja!
    Udruženje, kao i svi volonteri rade punom parom i prostor je baš po meri životinja, ambijent u kojem žive najsličniji je njihovom prirodnom, miran prostor koji obogaćuje skladan život!
    Podržavam svaku akciju Zoo Planeta i do neba sam zahvalna na količinu ljubavi koju pružaju svakoj životinji i posetiocu!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: