Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:48, 15. 4. 2016.

| Društvo

Dva dečaka izujedali psi

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
psi lutalice
Dugogodišnji problem napuštenih pasa nikako da se reši; foto: V. Keser

Psi su sinoć na dve različite lokacije lakše povredili sedmogodišnjeg i desetogodišnjeg dečaka koji su jedan za drugim smešteni na niškoj Dečijoj klinici za hirurgiju. Pretpostavlja se da su dečake ujeli psi lutalice.

U niškoj Hitnoj pomoći kažu da je sedmogodišnjeg dečaka pas ujeo u selu Mramor kraj Niša, dok je desetogodišnjak povređen u centru grada - u Ulici Nikole Pešića.

Dečaci su najpre došli u ambulantu Hitne pomoći, a potom su prevezeni u Dečiju hirirugiju Kliničkog centra. Tamo im je ukazana pomoć i pušteni su na kućno lečenje.

Podsetimo, pre mesec dana čopor pasa je na Starom groblju krvnički izujedao stariju ženu, a dan kasnije i studentkinju, što je podiglo prašinu u javnosti. Nakon toga šinteri su krenuli u pojačanu akciju hvatanja napuštenih pasa, oglasila su se i udruženja za zaštitu životinja, a od gradskih vlasti je stiglo obećanje da će za pse biti izgrađen azil.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zoran Jovanovic

    10:54 // 16. 4. 2016.

    @pentraksil
    "kad bi znali kako izgleda taj ujed"?! Jesi li ti normalan čoveče?
    Nego ajde na ulicu i hvataj kerove kad već braniš eutanaziju.

    • Pentraksil

      12:50 // 16. 4. 2016.

      Ja sam bio na ulici i udomljavao iste te zivotinje za razliku od vas koji samo sedite ocigledno.Ne znam zasto me citirate kada ja nisam pomenuo nikakav ujed.I ja mislim da niste dobro srocili recenicu posto ja nisam protiv eutanazije,ja jesam za nju i to pre svega za agresivne pse.Ali sam pre svega za uvodjenje ostrih kazni za napustanje zivotinja i stroga kontrola ljubimaca da do ovoga ne bi dslo

  • i

    00:00 // 16. 4. 2016.

    Kada bi vi gospodo, znali kako 9 0d 10 tih "ujeda" pasa izgleda ne bi toliko napadali ni pse ni društva...u večini slučajeva je pretrpljen strah sa ogrebotinama ili masnicama od šape. Pravi i ozbiljni ujedi su od poznatih pasa, najčešće u dvorištima ili kada ih vlasnik pusti gde ne treba

  • OGORCENI

    19:37 // 15. 4. 2016.

    Samo vi iz JV neobjavljivanjem komentara,stitite DRUSTVO i njihove ljubimce.Cemu portal,ako ne pustate komentare da se vidi reakcija gradjana?GRADJANI SU OGORCENI.

    • Pentraksil

      03:13 // 16. 4. 2016.

      To DRUSTVO je i odgovorno za udomljavanje i sklanjanje tih zivotinja, jer je grad planirao da ih ostavi van grada gde takodje mogu predstavljati opasnost. Ponudili su svu potrebnu pomoc za sklanjanje pasa a grad je odbio, ljudi su morali sami da se organizuju (za razliku od vas koji sedite i samo kritikujete) Malo se raspitajte oko toga pre nego sto pricate o gradjanima i ogorcenosti.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: