Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:44, 17. 1. 2013.

| Društvo

Dva kružna toka na Bulevaru 12. februar

Autor:Aleksandar StankovIzvor:Južne vesti
kruzni-tok.jpg
Detalj sa Bulevara Cara Konstantina

Do sredine februara trebalo bi da otpočne izgradnja kružnih tokova kod Tempa i skretanja za niški Aerodrom, saopšteno je iz niške Opštine Crveni Krst.

Predsednik Opštine Darko Bulatović očekuje da kružni tok bude izgrađen i na Bulevaru Nikole Tesle. On je dodao da će uskoro početi i uređenje tog bulevara, kao i popravljanje ulične rasvete.

Mašine su i dalje u naselju Šljaka gde se radi na asfaltiranju još 2 ulice.

- Tom naselju treba posvetiti malo više pažnje, jer nekih 30-40 godina tamo nije poklanjana pažnja od onih koji su bili dužni da to učine. Radi se u Supovačkoj i Sečaničkoj, ali i Moravskoj ka naselju Beograd mala gde gradimo jedan mostić koji bi trebalo da spoji ova dva naselja - rekao je Bulatović.

Podsetimo, radovi na asfaltiranju ulica u naselju Šljaka krenuli su odmah nakon Božića i tada su novo ruho dobile tri ulice, a radi se, kako kaže Bulatović, i na uklanjanju deponije koja se nalazi u naselju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ivan

    23:34 // 10. 2. 2013.

    Kako god, kruzni tok je dobro resenje za funkcionisanje saobracaja, ali netreba preterivati. Ovi naucili da prave kruzne tokove i samo cepaju.
    A takodje je i neljucki da oni po svaku cenu zele da naprave kruzni tok, npr. na Bul.12februar, zarad kruznog toka coveku je srusena ograda, demoliran zeleni pojas ispred stambene zgrade, tako da ce kruzni tok bulevara da prolazi na svega nekoliko metara od kuce i ulaza u stambenu zgradu

  • Milos Bogdanovic

    16:37 // 17. 1. 2013.

    nisu nedostaje jos kuznih tokova pokazali su se kao idealno resenje i svuda gde je to moguce ja bih izbacio semafor a ubacio kruzni tok

  • uporni

    15:43 // 17. 1. 2013.

    Te ulice sto su uradili u naselju Sljaka , to je bukvalno divlji zapad kako se radi , neka kaze predsednik opstine koliko slivnika i da li ih ima u svim tim ulicama ali svim ulicama. Nek proveri.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: