Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:56, 8. 2. 2022.

| Društvo

Dva meseca Vučića na "Ambasadoru", vlasnik kaže idu izbori i ostaje do daljeg [video]

Autor:Tamara TasićIzvor:Južne vesti

Plakat dobrodošlice sa njegovim likom na hotelu "Ambasador" u centru Niša stoji tačno dva meseca od kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić došao u posetu Nišu i otišao. Do danas nije objašnjeno ko je tačno i koliko platio najveći reklamni poster u Srbiji, a ne zna se ni na koliko - vlasnik hotela kaže da im vremenski uslovi nisu dozvoljavali da razmišljaju o sklanjanju i da idu izbori, pa će verovatno ostati do daljeg.

Dva dana pred predsednikov dolazak u Niš na najvećem hotelu u gradu je počelo postavljanje njegovog plakata. Za dva meseca, koliko je prošlo od tada, Vučić je obišao mnoge gradove, televizije i zemlje, ali je samo u Nišu ostalo "Dobro došao predsedniče!".

To što se i dalje nalazi slika predsednika na Trgu kralja Milana za većinu Nišlija je "katastrofa" i "dno dna", ali ima i onih kojima se sviđa i ne smeta im.

Ovo je ruglo grada Niša, niko od Nišlija nije očekivao ovakvu sramotu na hotelu "Ambasador". Ima različitih ljudi, neko ne podržava ovo i mislim da je ovo primitivizam vladajuće stranke.

Svi su se lepili, i prethodne vlasti i pre njih, svi su bili na nekim bilbordima, meni ništa ne smeta.

Sve je jasno, ko šta radi, kako radi, kako ruži grad. Ne sviđa mi se, jer to nije potrebno ni ovom gradu ni ovom predsedniku - kažu Nišlije.

Pojedini građani su se nadali da će plakat biti brzo skinut, dok neki kažu da će to biti tek posle izbora. Da je neizvesno kada kaže i vlasnik hotela Ivan Spasić. vucic Pre dva meseca, ispred "Ambasadora" i mašine JKP "parking servis"; foto: T. T.

Pre dva meseca je rekao da je bilbord iznenađenje i znak zahvalnosti za predsednika zbog pomoći koji je država dala hotelijerima, ugostiteljima i građanima u vreme pandemije, sada pominje i izbore.

Pa ne znam, videćemo. Vremenski uslovi ne dozvoljavaju da razmišljamo o tome, a idu i izbori, tako da verovatno će ostati do daljeg.

Novinarka: Je l’ to onda znači da će biti promo materijal za izbore?

Pa ne, ne bih znao da vam kažem, nije to tema. Ovo je bila tema za onu priliku, a ovo sada, kako ko hoće da shvati, nek shvati - kaže Spasić.

Podsetimo, dva dana pred Vučićev dolazak u Niš počelo je postavljanje njegove slike preko cele fasade hotela, u čemu je učestvovalo i javno preduzeće Parking servis.

U javnosti su se javile burne reakcije što se na najvećem niškom hotelu našao ogromni bilbord predsednika Srbije i Srpske napredne stranke. Za samo jedan dan građani su oborili reputaciju Ambasadora na Guglu, a u odbranu rejtinga su stali članovi SNS-a, ali i niški poslanici iz te stranke, pa je u onlajn obračun umešao i Gugl i sve obrisao.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gacikus

    16:50 // 13. 2. 2022.

    Svidjelo se nekom ili ne : vlasnik hotela je našo računicu .koliki porez umanjen će da plati ili koliko je para dobio od ,,države,, kao i svi hotelijeri u vreme korone po krevetu mogu mnogi da sanjaju ovajdili su se svi koji imaju hotele i hotelčiće i prenoćišta ,a tek i reklamiranje iza držače ga do kraja godine

  • Jery

    19:14 // 10. 2. 2022.

    Koji ste vi gradjani nisa. Samo pljujete. Za svoje licne neuspeke uvek krivite druge. Ja bih voleo da pobedi neko drugi. I njega ce posle dva meseca da pljujete. I svi su lopovi i td. To su vase frustracije. Uradite nesto sa zivotom a ne da pljujete sve redom. I taj Ambasador je bio ruglo, covek je odradio svecki....

    • Torpedo

      16:19 // 11. 2. 2022.

      Uradi nesto, da se opismenis,plati, moli, sramota je da ne poznajes maternji jezik, gledaj si svoju muku !
      Ako ima pismenih u tom" Ambasadoru" nek ti objasne da se kaze -svetski!

  • Dragan Petrović

    15:37 // 10. 2. 2022.

    Generalna proba za Terazije...oni koji su ga tu obesili neće znati koga će umesto njega kad zglajzne...mada mu želja nije ispunjena,on više voli luster,mada priziva atentate stalno...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: