Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:50, 9. 7. 2019.

Dva meseca borbe Leskovčana protiv betonizacije naselja Dubočica

naselje dubočica performans Narednu akciju najavljuju za nedelju, 14. jul, foto: FB Dubočica u srcu

Koncertima, druženjima i različitim akcijama, građani leskovačke Dubočice bore se protiv zidanja novih zgrada u ovom naselju. Njihova borba traje skoro 2 meseca, a kako kažu, ne gube volju jer žele da očuvaju drveće i zelene površine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Beli Kistic

    15:15 // 9. 7. 2019.

    E to vam je klasicno ono, dosli divlji da isteraju pitome.

  • Iz prve ruke

    19:46 // 9. 7. 2019.

    To sto je gradjevinsko zemljiste vremnom pretvoreno u zelenu povrsinu, ne znaci da je time prestalo da bude gradjevinsko. Divno je imati parkove, ali na mestima predvidjenim za to. Zgrade, uostalom, nece prekriti citavu zelenu povrsinu koju se trudite da sacuvate, bice i klupica za stare i mobilijara za decu i parkinga za vozila novih komsija.

  • Almira

    19:52 // 9. 7. 2019.

    Sigurna sam da ce nadlezni organi uzeti u obzir sve inicijative gradjana i sagledace njihove predloge tako da nema mesta ovolikoj panici. Gradonacelnik radi i interesu gradjana, tako da ce sve sugestije gradjana biti uvazene.

  • Iva

    20:03 // 9. 7. 2019.

    Gradonacelnik uvek saslusa i uvazi zahteve gradjana, tako da mislim da nema potrebe za tolikom panikom i tolikim okupljanjima gradjana

  • Hajduk

    21:27 // 9. 7. 2019.

    Nikakobda ljudi shvate da Rangelov zeli politicke poene. Toliko im je stalo do zelenila da ga uopste i ne sredjuju. Koga lazu?

  • Dusanka ilic

    07:23 // 10. 7. 2019.

    Svakako da će grsaslušati želje gradjana.

  • Nada.

    08:20 // 10. 7. 2019.

    Gradonačelnik i njegov tim rade i zalažu se za sto bolji i kvalitetniji život građana, tako da nikakvoj panici nema mesta. Sigurna sam u to da je svako rešenje je u njihovom interesu.

  • Natasa55

    11:10 // 10. 7. 2019.

    Ako je grad Leskovac doneo takvu odluku, nema mesta panici jer sigurno nece ici na stetu građana. Cilj nije ugrozavanje zivota stanovnika vec da grad bude funkcionalan i nista nece biti unisteno. Ostace zelena povrsina koliko je potrebno. Svakako sve sto bude urađeno bice u skladu sa urbanistickim planom i građani ce imati na uvid sve sto se bude desavalo u tom naselju.

  • Danijela

    07:55 // 11. 7. 2019.

    Niti gradonačelnik, niti njegov tim rade u interesu stanara Dubočice. Komentari tipa ''biće im kvaliteniji život'', ''što se bune'', itd, imaju za cilj da lzmanipulišu mišljenjem onih koji ne poznaju Dubočicu. Dok su svi stanari Dubočice protiv gradnje (čak i oni koji moraju da čute, ali u intimnim razgovorima svesni su problema i ne podržavaju gradnju). A vlast je dužna da poštuje volju gradjana.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: