Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:52, 28. 9. 2015.

| Društvo

Dva ponuđača za kupovinu NTV

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
ntv
Otvaranje ponuda najverovatnije u četvrtak

Ponude za kupovinu Niške televizije dostavio je konzorcijum “Narodnih novina” u vlasništvu Vitka Radomirovića i Slađane Ostojić, kao i Aleksandar Živadinović, izvršni direktor marketing službe NTV. 

Kako je Južnim vestima potvrdio direktor Niške televizije Boban Rajković, na današnjem otvaranju prijava uočeni su formalni nedostaci, te će ponude biti otvorene za nekoliko dana.

Fotokopije ličnih karata oba ponuđača nisu overene, a i jedan član ugovora konzorcijuma treba da se promeni. Kada budu dopunili dokumentaciju, komisija to treba ponovo da verifikuje i potom se otvaraju ponude - objašnjava Rajković.

Podsetimo, na prvom javnom nadmetanju za kupovinu NTV jedinu ponudu dao je konzorcijum koji čine niški biznismen Dragan Milošević i “Narodne novine”, ali je ona odbijena jer nije kompletna.

U drugom krugu privatizacije vlasnik “Narodnih” se udružio sa Slađanom Ostojić, glavnim i odgovornim urednikom televizije “Zona plus”.

Inače, kako prva prodaja nije bila uspešna, ovog puta početna cena Niške televizije iznosi 37.500 evra, što je upola manje od cene u prvom javnom nadmetanju.

Niška televizija poslednjih mesec dana opstaje sa svega 6 zaposlenih jer je njihovih 75 kolega uzelo otpremnine i zvanično napustilo Nišku televiziju. Podsetimo, nakon toga je grupa Nišlija nezadovoljnih zbog privatizacije NTV-a organizovalo nekoliko protestnih šetnji i vožnji kroz grad.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Милосав

    07:34 // 29. 9. 2015.

    Пример да руководство града ради против града. Нови Сад се изборио да има 2 ТВ и 4 радио станице о трошку свих грађана Србије, финансираних из претплате. Руководство Ниша, гледајући да се случајно не замере шефу, немо све гледало. Резултат је 80 радника отишло на биро. Једнима посао и паре, нама биро и ТВ такса. Првих 10 грађана са улице да покупите, бољи би били.

  • Aleksandra

    13:44 // 28. 9. 2015.

    Iskreno, nadam se da Vitko neće kupiti NTV, jer je gradu dosta njega, isto važi i za vlasnika Zone. Izgleda da se prodaja šteluje za SNS-ovce. Prim tom, sramota za koje se bedne pare prodaje NTV. Višestruko je skuplji bio tamo neki lokalni radio... Sramota za grad, sramota za vlast...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: