Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:19, 28. 1. 2019.

| Društvo

Dve godine nakon najave niški aerodrom dobija turistički info-centar

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
aerodrom
Kažu da su problemi rešeni i da Info-centar sutra počinje sa radom; ilustracija; foto: D. P.

Iako je do kraja marta 2017. godine niški Aerodrom "Konstantin Veliki" trebalo da dobije mesto na kome će se putnici informisati o turističkoj ponudi, smeštaju i istoriji Niša, iz Turističke organizacije najavljuju da će njihov Info-centar početi sa radom tek sutra, a za skoro dvogodišnje čekanje "krive" bivšeg direktora niške vazdušne luke Vladicu Đurđanovića.

Skoro dve godine je prošlo od najave direktor TON-a Uroša Parlića da će na niškom aerodromu početi da radi Info-centar. Putnici pak mesecima nemaju prostor na aerodromu na kome mogu da dobiju informacije o tome šta da posete u Nišu, ali ni informacije o istoriji grada i smeštaju.

Koordinatorka TON-a Milena Milijić Stanković kaže da je to zato što je "problem pravio tadašnji direktor", te da će Info-centar sutra konačno biti otvoren.

To je isti taj (Info-centar , prim.aut. ), ali je pravio problem direktor tadašnji, a sad je sve u redu i otvaranje je sutra. Sada je sve rešeno i sutra počinje sa radom. Iz redova zaposlenih se prebacuju radnici na aerodrom i sve je isto kao i ranije što je najavljeno - kazala je koordinatorka TON-a.

Ipak, nije govorila o tome kakve probleme je bivši direktor pravio, a informacije o tome da li je i zbog čega zaustavio otvaranje Info-centra na aerodromu nismo uspeli da dobijemo od Đurđanovića, jer do objavljivanja teksta nije odgovorio na pozive novinara.

Podsetimo, direktor niške Turističke organizacije je 2017. najavio da se adaptira prostor na Aerodromu "Konstantin Veliki" koji će biti namenjen za Info-centar TON-a i da se pravi nameštaj kojim će prostor biti opremljen, a tada je rekao da postoji saglasnost za to i da će početi da radi do kraja marta te godine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ZaposlenNaAerodromu

    01:26 // 31. 1. 2019.

    Putnike koji koriste aerodrom zapravo najvise interesuje GDE JE RESTORAN?!
    A nas koji smo tamo ko je odgovoran za smanjenje broja putnika u odnosu na proslu godinu i da li ce novi dir. izaci sa podacima o prometu putnika za Januar mesec?

  • gari

    22:13 // 29. 1. 2019.

    Kad će da dobije nove ili barem ČISTE TOALETE ??????????????????
    Ovo je sramota za grad !!!! To je PRVO SA ČIM SE SUSREĆU TURISTI, KAD SLETE U NIŠ !!!!!!!

  • Posmatrarc

    17:49 // 28. 1. 2019.

    Bas me interesuje kog ce tu da uglave na to radno mesto.... cija li je/ciji li je...?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: