Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:32, 1. 9. 2016.

Dvogodišnjak propao kroz brodić u "Čairu", nije povređen

Brodić igraonica Deca nebezbedna zbog polomljenih dasaka; Arhiva Foto: Vanja Keser

Brod igraonica u čairskom parku opasan je po decu jer na palubi nedostaju dve daske, a prema svedočenju Nišlije Saše Popovića, kroz otvor na palubi kod kormila juče je sa visine od oko metar i po propao dvogodišnjak i udario o potpalublje. Na sreću, nije povređen. 

 
Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Parking servis nema para?

    14:45 // 1. 9. 2016.

    Sve pare su rasporedili na visoke plate, bonuse i bahacenje, a deca neka stradaju.
    Sad ce prvi da se oglasi Milos Bandjur sa nekom pametnom izjavom kojom ce pokusati da sve izvrgne ruglu, da optuzi dvogodisnjaka za navedeno ostecenje broda, a onda ce sam sebe da predstavi kao zrtvu.
    Reci ce kako dvogodisnjak vodi politicku kampanju protiv njega i da je malisan strani placenik.

  • Odgovornost šta to beše

    14:52 // 1. 9. 2016.

    Tog u gradskoj upravi ko je nestručno planirao budžet za popravke mobiliraja treba sankcionisati od plate do kraja dogine i eto para za par popravki. Pa onda kazniti i šefa koji je to potpisao, pa eto još para. Pa onda načelnika, i eto još. Sledeći put će bolje uraditi posao, ako ih neko kazni.

    Evo Gradonačelnik važi za prekog čoveka - ili je to samo prek prema građanima?

    • odgovornost?!

      15:44 // 1. 9. 2016.

      Lomi dečije igračke, klupe po parkovima i sadnice, jer nema nigde policijaca koji bi nas zaštitili od huligana. Bacaj opuške i ostale otpatke gde stigneš, jednostavnije je nego da odneseš do prve kante za otpatke. Iznesi šut i otpad pored reke, tamo komunalci ne zalaze. Šetaj psa bez korpe i uživaj u strahu prolaznika. Ne sakupljaj izmet svog kućnog ljubimca, bolje da tu ugazi nečije dete...

    • Odgovornost šta to beše

      16:24 // 1. 9. 2016.

      Tako je. Odgovornost za sve. I za građane, ali i za javne službe i zaposlene u njima. Ne može kod građana pojedinačna odgovornost, a u javnom sektoru kolektivna (pa tako zajednička opet preko leđa građana). A pošto kaznenu politiku sprovodi grad, onda treba i na svojim službenicima da pokaže kako se poštuje disciplina.

  • krsta

    14:57 // 1. 9. 2016.

    U parku Svetog Save ljuljaske su uzasno labave, konstrukcija samo sto ne popusti...ima bre povredi neko dete. Parking servis može samo da odšlepa taj brod...

  • niško, a njihovo

    14:59 // 1. 9. 2016.

    Brod je i ovako bio nepropisno parkiran. Čudo ga savesni pauk vec nije odneo.:)) Gospode Boze...

  • Beca

    15:02 // 1. 9. 2016.

    Sale umesto što vodiš politike po komšiluku,obično parkove i okolinu.Sve urnisano

  • mila

    15:06 // 1. 9. 2016.

    Sad da su pametni roditelji deteta, koje je nadam se nepovredjeno, pa da tuze grad i debelo naplate za svoj stres. Ako se nema para za prepravke, zasto odgovorni nisu zatvorili igraliste? Sta rade nadlezne sluzbe? Sede po kancelarijama ispijajuci kafe i cavrljajuci, dok deca mogu da nastradaju igrajuci se u gradskom parku

  • shaft

    18:18 // 1. 9. 2016.

    Deca i unuci vladajuce garniture i ne dovode decu u Cair ili Park,da im se deca ne mesaju sa obicnom decom.Zato i ne znaju situaciju!

  • Zoran Jovanovic

    18:43 // 1. 9. 2016.

    Imam dete od 4 godine i sa sigurnosci tvrdim daje taj brod smrtonosna zamka.
    Tipicna srpske dobra ideja koja je KATASTROFALNO izvedena.
    Postavljen je na losem mestu, potpuno neobezbedjen, okruzen betonom, zakolenili klupe da ga postave...
    Naime, brod je postavljen na brzinu tek da se kaze da vlast nesto radibez da se jednu sekundu razmislilo kako to treba napraviti.

  • Milka Krstić

    18:54 // 1. 9. 2016.

    Taj brod, osim što lepo izgleda, potpuno je nebezbedan po našu decu. Bez obzira na to što je sada i oštećen. Materijali od koga je napravljen, njegova visina, nedostupnost roditeljima... Opasnost je to velika. Razmislite o tome i uradite hitno nešto.

  • maja

    19:23 // 1. 9. 2016.

    Juce zamalo i moje dete od 2.5 god nije upalo. Brod je uzasan. Onaj tocak je toliko opasan, svaki dan udari neko dete. Cist promasaj. A rupa stoji vec nekoliko dana..zalosno da niko ne reaguje.

  • WeFlax

    19:41 // 1. 9. 2016.

    Popravljeno od strane dvojice finih momaka! :)

  • Ivana ivkovic

    19:51 // 1. 9. 2016.

    Brodic je prosli utorak bio citav,onda su ga nocu polomili,a u sredu su ljudi stavili obavestenje da prod nije u funkciji i da se neca ne penju,stavili zutu traku da deca ne mogu da ulaze.A onda je jedna devojcica(ne vise od 10 godina) iskidala onu traku i razvlacila je po celom cairu.

  • Bosko

    21:48 // 1. 9. 2016.

    Ja komunalnu policiju nisam do sada video u cairu. Juce sam video samo copor pasa lutalica koji kidisu i jedino je da to nisu bili preruseni komunalci...ili mozda jesu...

  • vladimir nesovic

    09:31 // 2. 9. 2016.

    A ono igraliste preko puta brodica je pravo ruglo i sramota, kada padne kisa ono se pretvori u blatiste i kaljugu, a kada je sunce u prasinu...i nikome od nadleznih da padne na pamet da nasuju jedan kamion necega, da deca mogu da se igraju, kao da je to ne znam koja investicija...javasluk, nerad i nezainteresovanost...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: