Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:38, 2. 3. 2022.

| Društvo

Džunić: Nudio sam da lično odnesem novac "Banci dobročinstva", a uplata mora preko Uprave

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
Marina Adamović
Banka još čeka na obećani novac; foto: JV

Predsednik Skupštine Boban Džunić rekao je da obećani novac od paušala još nije uplaćen “Banci dobročinstva” jer je humanitarki Marini Adamović nudio da ga odnese lično, a ona tražila da uplati na račun Fonadacije. Objašnjava da zato prenos sredstava mora da izvrši Uprava za finansije, ali ni mesec dana od obećanja uplate nema.

Iako već nedelju dana ne odgovara na poruke i pozive novinara Južnih vesti, na današnjoj konferenciji u skupštini Džunić je rekao da je još pre mesec dana ponudio da novac lično odnese humanitarki Marini Adamović za “Banku dobročinsta”. dzunić Džunić ponudio da novac donese lično; foto: T. R.

Istina je da sam pre nekih mesec dana lično ponudio gospođi koja se bavi Bankom dobročinstva da predam iznos koji sam obećao, dakle u novcu, i da dobijem priznanicu za to. Dobio sam negativan odgovor, verovatno iz bojazni i straha, tako mi je navedeno i navedeno je da to mora da se učini prenosom sa računa na račun - kazao je Džunić.

Džunić je rekao da prenos sa računa na račun mora da izvrši Uprava za finansije, kojoj je dao svoju saglasnost.

Rekao je da dobrobit dece ne zaslužuje politizaciju i podseća da je u dva navrata 2017. godine kao odbornik Skupštine inicirao prikupljanje značajnih sredstava za “Banku dobročinstva". banka dobrocinstva Humanitarka tražila da se novac uplati na žiro račun; foto: Fondacija "Budi human"

Ima ona poslovica ako nekome činiš dobro nemoj da to naglašavaš, biću džentlmen pa neću reći šta sam sve učinio za tu Banku još kao predsednik GO Palilula, svoje obećanje nikada nisam pogazio i ja sam želeo da novac lično uplatim, ponudio sam - rekao je Džunić.

Da je nudio novac potvrđuje i humanitarka Adamović, koja kaže da je insistirala da se uplata izvrši preko računa fondacije “Budi human”, preko koje Banka dobročinstva prikuplja sredstva i gde bi uplata bila vidljiva.

Ja sam mu rekla izvolite račun, nemojte tako više sa tim ponižavanjem. Molim vas, evo vam račun - kaže Adamović.

Humanitarka kaže da mesec dana od tada novac za “Banku dobročinstva” još nije stigao. Ovo obećanje Džunića usledilo je nakon što je odbijen predlog da Adamovićeva dobije najviše gradsko priznanje, zbog toga što komisija nije razumela da li će novac otići “Banci dobročinstva” ili fondaciji "Budi human".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Marina

    11:29 // 4. 3. 2022.

    Ovo je, takođe, zloupotreba skupštinske govornice. Predalažem javno suočavanje. Nije u redu da on nešto izjavi pred kamerama, a ja napišem odgovor Ponižavaju kraja nema. Komentarisati tekst, ne znači stvarno rešiti bolne probleme

  • VAR tehnolog

    21:23 // 3. 3. 2022.

    Da podje i neki svestenik ! Sto je sigurno, sigurno je !

  • Drax

    19:49 // 3. 3. 2022.

    Ti li beše ležao već, kako se ti završi?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: