Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:11, 25. 8. 2020.

| Društvo

EPS: Izmeštanje bandera u Pasi Poljani tek kad Direkcija reši imovinsko-pravne odnose

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Pasi Poljana bandere
Nepoznato kada će problemi biti rešeni; foto: čitalac

Nakon što su iz Direkcije za izgradnju Niša objasnili da u Pasi Poljani prvo moraju da reše imovinsko-pravne odnose da bi asfaltirali ulicu, isti odgovor stigao je i od Elektrodistribucije za izmeštanje bandera. Kada će to biti učinjeno niko od nadležnih ne precizira.

Stanovnici Pasi Poljane kažu da ulica po kojoj su nasred puta bandere već decenijama za njih nije put, već da više podseća na kozije staze, na kojima "lome automobile i noge". Zato su apelovali da nadležni konačno izmeste bandere i asfaltiraju je.

Ipak, isto objašnjenje koje su dali iz Direkcije za izgradnju - da je za asfaltiranje neophodno da prvo reše pravno-imovinske odnose, u odgovoru Južnim vestima stiže i iz Elektrodistribucije.

Na osnovu ugovora za izmeštanje stubova elektromreže visokog i niskog napona Šumarskoj ulici u Pasi Poljani, Direkcija za izgradnju grada Niša obavezna je da reši sve pravno-imovinske odnose i obezbedi svu potrebnu dokumentaciju za izvođenje radova na postavljanju novih betonskih stubova - odgovaraju.

Kažu da je na osnovu ugovora obaveza EPS-a da izvede sve građevinske i elektromontažne radove. Kada - ne mogu da preciziraju ni u ovom preduzeću.

Elektrodistribucija Niš će početi radove odmah nakon što dobije dokumentaciju od Direkcije za izgradnju grada Niša da su rešeni svi pravno-imovinski odnosi za postavljanje novih stubnih mesta - dodaju.

Ranije iz Direkcije za izgradnju nisu odgovorili kada bi mogli da budu rešeni pravno-imovinske odnosi, te zato nije ni poznat rok za rešenje problema stanovnika ove ulice u Pasi Poljani.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Boki

    08:33 // 26. 8. 2020.

    Niti znaju, niti mogu, niti smeju to kvalitetno odraditi.
    Bane banana je za nijh car.

    • Precednik

      10:16 // 27. 8. 2020.

      Taj Banana u kog se kunes je i pokrenuo sve ovo. Pola ulice ima trotoar i bile su masine spremne da krenu da rade bez prethnodno resenih pravno imovinskih odnosa. Hvala mu !

  • Naissus

    18:55 // 25. 8. 2020.

    Kad vec resavate imovinsko-pravne odnose, uklonite i onaj dalekovod sto stoji nasred Svrljiskih Partizanskih Odreda (SPO) na Trosarini. I on vec decenijama stoji tamo nasred ulice

  • Dzamutka

    17:22 // 25. 8. 2020.

    Pred izbore, bice bar obecanja . A, obecanje, ludom......

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: