Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:23, 20. 12. 2013.

| Društvo

Ekipa "Insajder B92" dolazi u Niš

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
Insajder u Nišu

Na tribini koja će biti održana u utorak od 18h u Klubu Pravnog fakulteta o svojim iskustvima će pričati kompletna ekipa poznatog serijala istraživačkih priloga, na čelu sa Brankicom Stanković.

Zbog tema kojima se bavila, emisija „Insajder“ je, po mišljenju velikog dela javnosti, najhrabriji novinarski projekat u Srbiji, ali je istovremeno postala i smetnja mnogim kriminalnim grupama. Brankica Stanković Brankica Stanković

Zbog toga autorka emisije Brankica Stanković od decembra 2009. godine živi sa 24-časovnim policijskim obezbeđenjem.

Na tribini će biti predstavljena i knjiga „Insajder, moja priča“, lična priča hrabre novinarke o zastrašujućim događajima iz života sa stalnim policijskim obezbeđenjem, sa detaljima koji su do sada bili nepoznati javnosti.

O konceptu „Insajdera“ i o knjizi posetioci tribine u Nišu moći će da razgovaraju sa ostalim članovima redakcije te emisije, ali i sa glavnim i odgovornim urednikom B92 Veranom Matićem.

Moderator skupa će biti Velibor Velja Petković, dopisnik "Radio Beograda" iz Niša.

Emisija „Insajder“ od 2004. godine pokreće brojna važna pitanja, baveći se motivima i ulogom tajnih službi, tabloida i političara u ubistvu premijera Srbije, korupcijom u pravosuđu, vezama kriminala i vlasti, fudbalskom i građevinskom mafijom, huliganima, švercom cigareta, privatizacijom i političkom zaštitom tajkuna, otkrivajući strogo čuvane tajne.

Tribinu organizuju Media&reform centar Niš uz podršku Saveza studenata Pravnog fakulteta u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Žurnalist

    20:21 // 24. 12. 2013.

    Svaka čast za organizatore koji nisu pustali da udju studenti drugih fakulteta pre 17:30,a ljudi iz Saveza Pravnog fak. su uvodili svoje drugove i kolege u 17:20. Tako da za sve druge nije bilo mesta.

  • Studnet

    15:13 // 23. 12. 2013.

    Svaka cast Savezu studenata Pravnog fakulteta. Jos jednom su dokazali da su neprikosniveni u studentskom organizovanju. Podrska za
    Najbolju studentsku organizaciju u Srbiji.

  • ISTINA

    11:12 // 23. 12. 2013.

    Posle Nisa obavezno u PIROT,jernje Tabloid nedavno samo najavio velike kriminalne radnje i tu se stalo ,pa sprega ins.mup-a sa krim. grupom iz Vlasotinca lociranim u otetom hotelu "GROZD",pa BAB-beli.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: