Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:19, 26. 6. 2013.

Eparhija: Poziv stigao kasno

Saborna crkva Saborna crkva

Jedino predstavnik Eparhije niške nije prisustvovao sastanku poglavarima verskih zajednica sa predsednikom Skupštine Grada Niša Miletom Ilićem. Iz Eparhije kažu da su poziv dobili kasno.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • BATA

    13:20 // 26. 6. 2013.

    Liturgija je u jutarnjim ,Muzički edikt u večernjim časovima a sastanak je bio u 11 prepodne i ne mogu da se uklope, ostali predstavnici mogli i došli.Tu se ogleda (ne)poštovanje državnih institucija.

    • Borko

      22:10 // 26. 6. 2013.

      Mogu da se renoviraju katolička crkva i minaret na džamiji ali zato ne može ni kamen temeljac da se postavi za hram posvećen Sv.Vasiliju Ostroškom u Duvaništu, u godini obeležavanja Milanskog edikta.

  • Nišliski Džeronimo

    21:32 // 26. 6. 2013.

    Popovi = privilegovana (bezporezna, budžetirana) kasta.

    • Milan petrovic

      00:42 // 27. 6. 2013.

      да си син комунизма не мораш на сваком посту да доказујеш. Још си и малограђанин најгоре врсте, од оне која се крије иза ових назови напредних и критичких коментара на је ли назадну цркву. Е Нишлијо..

  • nenad nenadovic

    16:48 // 26. 6. 2013.

    Crkva,diplomatski pokusava,da preuzme odgovornost Grada,odnosno protokola.Uobicajeno je,proveriti, da li je upucen poziv stigao,dogovoriti se oko nekih "sitnica" itd,itd. Aljkavost Grada,za svaku osud

  • APOLOGETA

    23:01 // 26. 6. 2013.

    Од када су Баптисти и Адвентисти традиционалне верске заједнице у Србији? За професора Илића као врсног познаваоца религије и старог верника партије сигурно јесу!

  • podela

    10:10 // 27. 6. 2013.

    Nema oprvadanja,samo prave nove podele.To je odnos Pravoslavne crkve prema aktuelnoj vlasti!Mogli su da pošalju bilo kog predstavnika crkve.

  • ivan

    10:24 // 27. 6. 2013.

    4 dana ranije je kasno?! Nezadovoljstvo se iskazuje slanjem nekog predstavnika nižeg ranga, a ovo je nepoštovanje, bez razumnog opravdanja.

  • Borko

    10:42 // 27. 6. 2013.

    Evo baš se lepo uklopio i ovaj "Trubadur", od Žuzepe Verdija, u proslavu Vidovdana pošto se održava baš na dan Vidovdana koji je srpskom rodu veoma značajan datum.Mile Ilić ljubitelj opera ali ipak ..

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: