Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:00, 6. 3. 2023.

| Društvo

Filozofski fakultet u Nišu raspisao konkurs za učešće na Sajmu zapošljavanja

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Filozofski fakultet
Za učešće na Sajmu zapošljavanja i profesionalne orijentacije, poslodavci se mogu prijaviti do 17. marta; foto: JV/J. A.

Prvi Sajam zapošljavanja i profesionalne orijentacije Filozofskog fakulteta u Nišu biće održan u četvrtak 6. aprila od 10 do 15 sati. Organizatori su raspisali konkurs do 17. marta za prijavu poslodovaca koji žele da učestvuju Sajmu.

Prema rečima organizatora, koncept Sajma predviđa predstavljanje poslodavaca i njihovih ponuda poslova i praksi u direktnom kontaktu sa posetiocima na štandovima, kao i edukativna predavanja i radionice.

Poslodavci će popunjavanjem upitnika moći da se prijave za učešće na Sajmu zapošljavanja i profesionalne orijentacije, a biranjem jednog od tri ponuđenih modela - partner, srebrni partner ili zlatni partner, zavisiće pozicija njihovih štandova.

Zbog ograničenog broja mesta za postavljanje štandova, Organizacioni odbor Sajma će pregledati prijave i do 20. marta poslati poslodavcima potvrde o prihvatanju prijave i poziciji štanda. Nakon toga, rok za plaćanje paketa za učešće je 24. mart kako bi svi materijali mogli da budu spremni na vreme - kažu organizatori.

Prvi Sajam zapošljavanja i profesionalne orijentacije organizuju Filozofski fakultet u saradnji sa Udruženjem profesora francuskog jezika Srbije, koji kažu da se potencijalni poslodavci za sva pitanja i predloge mogu javiti na mejl adresu [email protected] ili pozivom na broj telefona 064 304 51 89.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ema

    09:46 // 7. 3. 2023.

    Posrednistvo u zaposljavanju bilo i pre 2012 kao sto je i sad.Potrebna je veza i novac.Zato se Nis ispraznio.

  • Peca

    09:41 // 7. 3. 2023.

    Da li je Filozofski fakultet postao agencija za zaposljavanje? Ne rade svoj poso zasta su placeni nego prodaju price iz udobnih prof. fotelja.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: