Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:08, 10. 9. 2013.

| Društvo

Fond zdravstva krije podatke o smeni Bradića

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
800x600-Blagoje-Bradic.jpg
Blagoje Bradić, arhivska fotografija

Više od 20 dana iz Fonda zdravstvenog osiguranja novinari ne uspevaju da dobiju informaciju o razlozima smene direktora niške filijale, ali ni podatke o novopostavljenoj direktorki.

Iako su iz Centra za informisanje javnosti Fonda još 21. avgusta odgovorili da će odgovor poslati u "zakonom predviđenom roku od 15 dana", informacija i dalje nema.

- Verovatno ćete ih dobiti narednih dana - kratko je rečeno u kabinetu generalnog direktora.

Podsetimo, kako su Južne vesti pisale, donedavni direktor niške filijale Bragoje Bradić smenjen je po hitnom postupku početkom avgusta.

Umesto njega za vršioca dužnosti direktora postavljena je Svetlana Milijić, rođena sestra predsednice gradske Komisije za izbor direktora javnih preduzeća u Nišu i funkcionera SNS Sanje Milijić.

Vredi pomenuti da je, prema još nepotvrđenim informacijama, Svetlana zaposlena u Fondu samo dan ranije i to kao "savetnik direktora filijale", na radnom mestu koje je uvedeno nekoliko dana pre toga.

Njen komentar, takođe, nismo uspeli da dobijemo.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ja

    13:37 // 22. 10. 2014.

    Vučić ih je i pistavio tu gde jesu jer se poznaju još iz Bosne.Svetlana je bila u radnom odnosu pre toga u"APOTEKA NIŠ" pitam se samo ako je toliko stručna zašto tamo nije konkurisala na mesto dir.?

  • Dragan

    11:31 // 12. 9. 2013.

    PUNJENOJ PAPRICI. Ponosim se sto nikada dosad ni ubuduce necu biti politicki ostrascen, a svoju ostrascenost neka ne leci vredjanjem nepoznatih. Vas komentar je tipican-U TUDJEM OKU TRN A U SVOM GREDA

  • ivana

    13:00 // 11. 9. 2013.

    pa pustite sve komentare,ima nas koji nismo u partiji,nijednoj,ali dobro poznajemo bradica i sta je sve mutio,hocemo i nas glas da se cuje,bas ste pristrasni i sve namestate

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: