Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:20, 9. 6. 2016.

| Društvo

Fondacija "Novak Đoković" pomaže obnovu vrtića u Vlasotincu

Autor:Dragan MarinkovićIzvor:Južne vesti
Vrtic-Vlasotince-Fondacija-Novak-Djokovic-FOTO-D.M..jpg
Fondacija je za zamenu stolarije odobrila 3,3 miliona dinara; foto: D.M.

Fondacija “Novak Đoković“ odobrila je Predškolskoj ustanovi “Milka Dimanić“ u Vlasotincu 3,3 miliona dinara za zamenu spoljne stolarije na objektu "Dečja radost".

Fondacija će uraditi projekat zamene stolarije i sprovesti javnu nabavku.

Mi ćemo to praktično dobiti po sistemu “ključ u ruke“. Očekujemo da se ti poslovi završe u julu i avgustu – kaže direktorka Snežana Filipović.

I Opština Vlasotince će, kako najavljuju, u narednih 30 dana uraditi projekat za sanaciju dela krova i izradu fasade na istom objektu.

Projektom će se konkurisati za sredstva kod Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima – kaže Vladimir Kocić, pomoćnik predsednika Opštine.

U vrtiću “Dečja radost” Predškolske ustanove “Milka Dimanić“ trenutno boravi oko 220 dece i, prema rečima direktorke, taj prostor nije dovoljan za njih, pa je zato projektom za dogradnju objekta konkurisano kod IPA fondova u okviru prekogranične saradnje Srbija - Bugarska.

Podsetimo, Fondacija "Novak Đoković", pored Vrtića u Vlasotincu, nedavno je podržala i otvaranje dečjeg obdaništa u Medoševcu, gde će za potrebe vrtića biti rekonstruisan deo Osnovne škole.
 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Kalča

    16:52 // 10. 6. 2016.

    Pošteno bi bilo da Đoković plaća porez sopstvenoj domovini koju "mnogo" voli. Ovako, prava Đokovićeva domovina je mondenski i prebogati Monako, a ne Srbija. Za bogataše je plaćanje poreza stvar patriotizma. Ovako N.Đ. za milostinju, sitniš i kusur kupuje obožavanje osirotele Srbadije. I avion krstili po njemu.

    • Miomir

      10:32 // 12. 6. 2016.

      Divni kompleksi izbijaju iz tzv.druge srbije! Pljuni malo jace u vis,mozda ne padne na tebe

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: