Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:30, 1. 4. 2020.

Formiran krizni štab upravnika zgrada, dezinfekcija i briga o starijima prioriteti

zgrada niš I upravnici imaju krizni štab; Foto: Vanja Keser

Stanari plaćaju dezinfekciju zgrada usled epidemije korona virusa, a uskoro bi tu brigu trebalo da preuzme Grad Niš, najavljuju iz tek formiranog kriznog štaba upravnika zgrada. Kažu da je briga o starijima koji ne mogu da izlaze prioritet, žale se što radnici EPS-a ne očitavaju struju nego i to moraju da rade sami stanari.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Pero

    14:34 // 1. 4. 2020.

    Krizni štab upravnika, da vide kako će da prežive bez para od stanara?

  • zima

    15:00 // 1. 4. 2020.

    Pomenuti gospodiwm je upravnik nase zgrade. Od pocetka vanrednog stanja pa do danas ni jednom nije svratio niti on,niti ko od njegovih. Cistacica dodje jednom nedeljno i ko macka repom protrci gde dohvati i to je sve. Higijena nikakva osim ako par stanara ne ociste na svojim spratovima.

  • upravnik

    10:52 // 1. 4. 2020.

    Ja sam upravnik zgrade i ja skoro svake večeri vršim dezinfekciju zgrade. Čišćenje zgrade je veći problem ali nek upravnici zasuku rukave....

  • Mika Riter

    11:31 // 1. 4. 2020.

    Ko napisa da Up. brinu o svojim stanarima starijim od 65. Je li ovo aprilska šala. Šta je moj Up. /ž/ uradio. Juče me pozvala da platim ratu.Sebi odredila platu 20 000. Svi su pre korone bili dobri sa mnom, kad, samoizolacija, ma niko da me se seti. Plus, provociraju, terevenke, molerski radovi, šetaju penzioneri sa merdevinama i kantama. Hvala Sreća, imamm mladih prijatelja, ima volontera,

  • Mara

    20:28 // 1. 4. 2020.

    Ništa nisu bolji ni upravnici svojih zgrada u mojoj zgradi i domar i blagajnica ne izlaze iz stanova osim kad imaju da vide šta se gde radi i da se šunjaju po hodnicima nežnam što ih uopšte plaćamo. UPRAVNICA ZGRADE RADI SAMA SVE.

  • Ouzo

    11:41 // 1. 4. 2020.

    Sta raditi,ako vas upravnik ne mrda ni prstom ? Da se informise nece,ceka da ga pozovu a i tad je pitanje hoce li da radi ? Skidam kapu pojedinim upravnicima,profesionalnim, ovi drugi bi samo da im novac kaplje a da ne rade nista !

    • upravnik

      13:18 // 1. 4. 2020.

      smenite ga šta drugo....

  • Vojkan

    19:41 // 29. 4. 2020.

    Kod nas postoje mnoge agencije koje se bave odrzavanjem higijene kao sto je Invekta treba ih angazovati jer znaju posao.

  • Pavle Ivkov

    13:09 // 1. 4. 2020.

    Krizni stab grada treba da organizuje dezinfekciju, i to su trebali da pocnu jos ranije. Neorganizovani rukovodeci u gradu inace, pa i sad. Pa ljudi, samo pogledajte Krusevac, na primer, vec dve nedelje oni dezinfikuju zgrade, ulice, svaki cosak, ali ne samo reklamno, kao ovde, vec redovno. Ista stranka na vlasti, ali je ocigledno pitanje ljudi koji vode ovde.

  • Mika

    13:28 // 1. 4. 2020.

    Moju zgradu jedva da jednom nedeljno neka jadnica umrljavi i nakvasi mokrom krpom...gelendere niti pogleda, a kamoli da ih obrise, zajedno sa ulaznim vratima, kvakama, podrumskim vratima..... o dezinfekciji mozemo samo da mastamo. A, u zgradi vec bar 3 nedelje imamo stanare koji su u karantinu/samoizolaciji........

  • Jordan Crnotravac

    11:12 // 2. 4. 2020.

    Vi, koji napisaste, Upravnik trebalo bi da znate. gde se i kako podnosi prijava protiv Upravnika. Nezakonito pranje novca, samoodrđivanje plate, samopostavljanje bez kvoruma... I današnja mora. Ako Upravnici dobijaju sredstav za dezinfekciju a nekoriste ih, šta onda, to je ćar.16 dana samujem, niko mi se pred vratima nije pojavio. Poprskam sirćetom jer nema alkohol i to je to. Da nije volontera,

  • Gordana

    18:20 // 1. 4. 2020.

    Ko je EPS-u dozvolio da prima plate za nerad, i da tereti i tera (mimo naređenja Vlade RS) gradjane da rade njihov posao. U tom smislu sam poslala pismo Distribuciji, a organi vlasti da narede EPS-u da i dalje očitava brojila. EPS kao odgovorna javna ustanova, da pošalje radnika koji stalno očitava, svakog meseca, da očita brojila jer električna brojila se nalaze u izolovanoj prostoriji.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: