Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:28, 21. 4. 2011.

| Društvo

Foto konkurs "Niš na evropskom putu"

Autor:Lj.S.Izvor:Južne vesti

NIŠ - Povodom “Dana Evrope” Francuski institut Niš, Niški kulturni centar i Media centar Niš uz podršku Medijskog istraživačkog centra, organizuju foto konkurs na temu “Niš na evropskom putu”.

Svi zainteresovani za učešće na konkursu moraju poslati mejlom fotografiju (jednu fotografiju po učesniku) na sledeću adresu: [email protected] pre 4. maja ove godine.

Fotografije moraju biti maksimalne veličine do 3 MB i isključivo u JPEG formatu. U mejlu je neophodno navesti i sledeće podatke: ime, prezime, mail, broj telefona, adresu, datum rođenja i naziv fotografije.

Fotografije treba da budu odraz viđenja Niša na putu evropskih integracija, zabeležen kroz objektiv njegovih građana.

Nakon 04. maja prispele fotografije biće objavljene na sajtu Medijskog istraživačkog centra na strani http://www.mic.org.rs/foto-konkurs/ gde će posetioci moći da glasaju za najbolju fotografiju.

Na osnovu glasova posetilaca sajta i glasova žirija, koji će činiti Saša Đorđević (fotoreporter agencije Beta), Dušan Mitić Car (fotoreporter Večernjih novosti) i Julijana Nikolova (fotoreporter agencija Sofija pres iz Bugarske) izabraće se 30 najboljih fotografija koje će biti izložene za vreme “Dana evropskog filma” od 9. do 12. maja u Niškom kulturnom centru.

Posetioci sajta i žiri će takođe odabrati tri najbolj fotografije koje će biti nagrađene na otvaranju festivala 9. maja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milunovic

    11:16 // 22. 4. 2011.

    Boze kojeg ponizenja..!
    kakav naslov konkursa.. "..Nis na evropskom putu"... samo zamisljam sad likove koji hvataju izlizane kadrove tipa deka mazi cigu i sl..ono tolerancija.. sto i ne bi bilo toliko lose da nij u funkciji ulizivanja trecerazrednim EU predstavnicima..
    druge strane ova fotka data u levom uglu jos je gora u ovom kontekstu..imam osecaj kao da sam u pakistanu..pa se prikazuje evropski film..
    Poenta festivala "evropskog" filma mi je jasna - razdvajanje od Holivudske produkcije i sl. ali ovde potenciram kontekst gde sve skupa ima mizerno znacenje..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: