Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:15, 26. 4. 2021.

| Društvo

Foto-vest: 15-ak metara novog asfalta, zastave, cveće i SNS plakate pred dolazak Vučića u Gadžin Han

Autor:N. MitićIzvor:Južne vesti
Gadzin Han pripreme za vucicevu posetu foto Nikola Mitic
Pripreme za doček predsednika se približavaju kraju, a radnici ulazu u Gadžin han; foto: N.Mitić;

Danas zvanično najavljena, ali su pripreme za sutrašnju posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Gadžinom Hanu počele još za vikend kada su rupe na putevima zakrpljene. Vučića u Hanu dočekuju i kao predsednika Srpske napredne stranke, pored reda zastava Srbije okačenih duž glavne ulice, na lokalni Dom kulture postavljeni su plakati sa njegovim likom i sloganom stranke koju vodi.

Kako se primakla iznenadna poseta Vučića koja za lokalne vlasti nije bila iznenađenje jer se već danima spremaju, tako se i radnici, koji su prethodnih dana uz trotoar skupljali rizlu i pesak u mestima kroz koja se dolazi od Niša do Hana, približavaju ulazu u Gadžin Han. Gadzin Han pripreme za vucicevu posetu foto Nikola Mitic Dom kuture u stranačkom ruhu; foto: N.Mitić;

Rupe na putevima u mestima pre Hana su popunjene, a u samom naselju glavna ulica je danas oprana. Duž nje postavljene su i srpske zastave.

Prethodnih dana se nisu popunjavale samo rupe na putevima, već je i deo jedne ulice u Gadžinom Hanu dobio petnaestak metara asfalta.

U parku i žardinjerama ispred zgrade Opštine zasađeno je cveće. Nedaleko odatle preostalo je da kamion prospe kamenje, a bager da ga rasporedi.

Gadzin Han pripreme za vucicevu posetu foto Nikola Mitic Park ispred Opštine dobio zelenilo; foto: N.Mitić;U sutrašnjoj poseti Gadžinom Hanu predsednik Vučić će imati sastanak sa lokalnim funkcionerima u Domu kulture. Na delu fasade te kulturne ustanove dočekaće ga plakat sa sloganom sa kojim je Srpska napredna stranka izašla na poslednje izbore, a jedan od njih je i sa njegovim likom.

Inače, Vučić će sutra najpre posetiti Pukovac, gde će se revakcinisati, a na njegovu iznenadnu posetu tom mestu reagovalo se na društvenim mrežama.

Kod Pukovčani sme da se revakciniše ali de nek pokuša struju da im iseče, ako je tolko hrabar - napisao je jedan od čitalaca.

Kako se Gadžin Han priprema za predsednikovu posetu možete pogledati na ostalim fotografijama u galeriji na vrhu teksta.

Podsetimo, Vučić sutra dolazi na jug Srbije - najpre u Pukovac po drugu dozu vakcine protiv korone, a posle u Gadžin Han na sastanak sa lokalnim funkcionerima.

Gadzin Han pripreme za vucicevu posetu foto Nikola Mitic Nisu se krpile samo rupe, nešto se radilo i ucelo; foto: N.Mitić;

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milica

    21:01 // 27. 4. 2021.

    Nisam videla, da li je ekipa juce produzila iz Jagodine u dzipovima da bi u Gadzin Hanu proverila da li su rupe popunjene.

  • AntiPA

    12:06 // 27. 4. 2021.

    Dolazi koalicioni partner Dragana Markovica Palme. E sada je na Gadzinom hanu pitanje - da li ce da spremi hostese ili će devojke taj dan za svaki slucaj da se sklone iz grada?

  • radivoje milenković

    10:33 // 27. 4. 2021.

    Da li prošlomesečni dolazak vrlog predsednika PUPS Krkobabića, ima veze sa današnjim predsednikovim dolaskom?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: