Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:05, 11. 9. 2019.

| Društvo

Foto-vest: Bager uništio asfalt na ulici kod čairskog parka

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
bager uništio ulicu
Ulica oštećena i tako ostavljena; foto: čitalac

Bager koji je prošao Ulicom Sestara Baković kod parka Čair u Nišu, kako se vidi na fotografijama, oštetio je asfalt. Građanin koji se javio redakciji ističe da je ulica demolirana i tako ostavljena i pita ko će da plati sanaciju.

Bager unistena ulica2 foto citalac Ulica izgrebana nakon prolaska bagera; foto: čitalac Čitalac koji je poslao fotografije kaže da je bager koji je rušio privatnu kuću u blizini Čaira uništio i asfalt.

Bager unistena ulica3 foto citalac Ulica izgrebana nakon prolaska bagera; foto: čitalac Po završetku radova, prilikom ukrcavanja na prikolicu kamiona, potpuno je demolirao asfalt u ulici. Otišli su i ostavali tako i naravno niko neće da odgovara za to uništavanje - napisao je.

Novinari su pitali nadležne u Direkciji za izgradnju da li su obavešteni o ovom problemu i ko će platiti troškove sanacije ove niške ulice.

Bager unistena ulica4 foto citalac Ulica izgrebana nakon prolaska bagera; foto: čitalac

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dzo

    15:52 // 12. 9. 2019.

    Bagerista Dzo radi bez prestanka jos od 5. oktobra. Treba mu reci da nam je svanuo 6. oktobar, da covek prestane sa unistavanjem.

  • Kapisla

    10:29 // 12. 9. 2019.

    Kod KP doma od prvog ulaska u naselje Milka Protić pa sve do drugog kružnog toka prema Novom Selu put sa četiri trake je devastiran zbog izgradnje Leonija.
    Isus je dva puta dolazio na dva otvaranja iste fabrike ali uništen put nije primetio od ushićenosti zbog frenetičnog aplauza sendvičara.

  • Nikola

    01:07 // 12. 9. 2019.

    cudo da nikom ne smeta predivno asfaltiran trotoar u istoj ulici, rupa na pocetku ulice koja zjapi otvorena cetri meseca, i parkiranje u istoj ulici

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: