Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:30, 5. 12. 2017.

| Društvo

Foto-vest: Deponija oko podzemnih kontejnera na Bulevaru Nemanjića

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Đubre
Đubre oko podzemnih kontejnera gotovo svakodnevna slika ovog dela niškog Bulevara; foto: čitalac

Pored dva podzemna kontejnera na Bulevaru Nemanjića, preko puta pijace “Krive livade”, građani kažu da svakodnevno viđaju gomilu đubreta iz kojih se širi “opojan miris”.

Mini deponija pored podzemnih kontejnera je, prema rečima građana, gotovo svakodnevna slika ovog dela niškog bulevara. Đubre Bulevar Nemanjića Kese pune đubreta šire smrad; foto: čitalac

Nedelja je dan za uživanje i odmor sa porodicom. Danas smo krenuli u šetnju i na putu ka parku Svetog Save imali smo šta da vidimo. Kad god prođem prizor je sličan. Gomila đubreta i kesa koja šire opojan miris - napisao je jedan Nišlija.

Nišlija koji se javio redakciji Južnih vesti preko aplikacije “Prijavi problem” kaže i da problem prave psi lutalice koji cepaju kese u kojima je smeće, pa se smrad širi još više. Kaže da takva slika nije primerena ovom mestu, jer je blizu mini deponije škola i park u kome se deca igraju.

Potrebno je staviti još 2, 3 kontejnera, da bi svima bilo lakše, lepše i ugodnije. Da li je to toliko teško i čiji je to "propust"? Ljudi, mi živimo u ovom gradu! Povedimo računa o zdravlju svih nas! - poručuje Nišlija.

Podsetimo, građani često prijavljuju slične mini deponije u Nišu, a nedavno su reagovali zbog đubreta u blizini Voždove škole. Gradska vlast je najavila da će do kraja godine biti očišćeno čak 30 deponija u svim niškim opštinama, a građani kažu da se nadaju da će osim njih redovno čistiti i pomenute mini deponije u gradu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ***

    05:31 // 9. 1. 2018.

    Sve mi se cini da nisu puni,a KP neka malo podezura i vidi kako prodavci s pijace odlazu svoj otpad.Nije ovo samo od stanara okolnih zgrada.

    • Mirjana Stanković

      08:31 // 22. 4. 2018.

      Zašto bi Medijana dežurala, oni su odradeli svoj poso postavivši podzemne kontejnere umesto običnih (oko kojih je bila ista situacija). Komualci se nalaze na 150 metara odatle. Mogli bi malo da prošetaju jer im je to poso.

  • Konstantin Veliki

    07:17 // 6. 12. 2017.

    Akcenat na:
    "Psi krivi što su kese ispred kontejnera."

  • Овца за шишање

    12:59 // 5. 12. 2017.

    Не бацај бисере пред свиње!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: