Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:15, 26. 1. 2024.

| Društvo

Foto-vest: Građani u Vojvode Gojka dobili stubiće umesto potrebnijeg parkinga

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Vojvode Gojka (1)
Leti se izlije kanalizacija, pa moraju da pomeraju automobile; foto: Čitalac

Stubići koje je JKP Parking servis postavio sa strane pruge u niškoj Ulici Vojvode Gojka izazvalo je nezadovoljstvo među stanarima, koji ističu da je prvo trebalo da im se obezbede parking mesta.

Vojvode Gojka (2) Leti se izlije kanalizacija, pa moraju da pomeraju automobile; foto: Čitalac Stanari su, kako kažu, suočeni sa izazovom pronalaženja mesta za svoje automobile, što dodatno otežava već problematičnu situaciju, naročito tokom letnjih meseci.

Zna se da je veliki problem sa ulicom leti, kada je zapušena kanalizacija, tada se pojavljuje obilna voda. Do sada smo u tim situacijama mogli da pomerimo automobile na desnu stranu i da sačuvamo vozila od poplave. Ovo sada će biti katastrofa - navodi jedan od stanara.

Vojvode Gojka Leti se izlije kanalizacija, pa moraju da pomeraju automobile; foto: Čitalac Zaključuju da je pre radova na postavljanju stubića, trebalo da se uredi zelena površina i zasadi cveće, a stanovnici takođe očekuju od nadležnih organa da osmisle rešenje, kako bi se pronašao kompromis koji će zadovoljiti potrebe obe strane.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mike

    12:30 // 28. 1. 2024.

    Cist bahatluk i bezobrazluk rukovodece garniture grada prema gradu i gradjanima uradjena sa parazitskom firmom "nis parking", a sto se tice te firme neki novi pametni rukovodioci grada bi trebalo odmah to rasturiti, i eto bahatluka oni ogradjuju tudje vlasnistvo bez odobrenja, kao sto su postavili silne ograde-resetke na bulevare, ma da mozda to i asocira da ih jednom cekaju resetke?

  • Kokan

    20:56 // 27. 1. 2024.

    Kad ne mogu da ubiraju pare jer je zemljiste zeleznice daj da napakoste ljudima koji nemaju gde da ostave auto a inace ispod tih stubica je glavni kisni kolektor koji ne moze da primi svu vodu sa okolnih brda i treba biti 5 metara a ne 1,5m koliko je sada ali od toga se ne otimaju pare, to treba da se uradi i plati gospodo paraziti od vasih para jer crvena banda 90tih nije o tome razmisljala.

  • Kokan

    20:42 // 27. 1. 2024.

    Nadjite traktor i raonik i ocukajte rogove stubbicima, kad hoce da sprovode silu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: