Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:42, 19. 9. 2022.

Foto-vest: Građevinske mašine parkirane na trotoaru u Nišu

parkingg Trotoar kao parking; foto: čitalac

Dva manja bagera već duže vreme zauzimaju veći deo trotoara u Ulici Vojvode Mišića u Nišu, pa građani brinu da građevinske mašine na taj način oštećuju površinu i onemogućavaju prolaz.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • djekson

    11:29 // 19. 9. 2022.

    1. u tom delu je takodje iskopan kolovoz
    2. nekoliko sati pre neki dan ta ulica bila bez vode zbog te zgrade u izgradnji
    3. wc pored trotoara bazdi

  • Dipl.ing.građ.

    11:30 // 19. 9. 2022.

    Problem je što ove kocke, ploče, nisu predviđene za teži saonraćaj od pešačkog. Tu će sigurno da bude oštećenja,nema govora.

  • Pantelej

    12:17 // 19. 9. 2022.

    Nista novo, u Panteleju je tako godinama.Prave zgrade sa kolovoza i trotoara. Kad god prodjete, grdj. masine, dizalice, mixeri, sleperi na trotoarima.

  • Saki

    12:41 // 19. 9. 2022.

    Da ljudima smeta ili ih uznemirava ili ih "peče i boli" to što gradjevinske mašine mogu da oštete ono za čije je uredjenje novac uzet od njih (u vidu raznih poreza) oni bi "digli ustanak". Pošto se to, očigledno, ne dešava znači da nije velika smetnja. Kao i mnogo, mnogo drugih stvari. Prethodne decenije, očigledan, su dokaz da ljudi mogu i hoće da (milom ili silom) trpe ono što im nije u interesu

    • Tajanstveni Alan

      19:05 // 19. 9. 2022.

      I, da dodam ,tvom odlicnom komentaru, gundjaju oni sto trcase u 6 ujutru da izglasaju AV, sakupljaci kapilarnih glasova i ucesnici mitinga ! Ovi, sto ih animirase da sve to rade, ne fermaju ih, pa ko vele, ajde da se obrate JV ! Gde su vam aktivisti, mesni odbori, odbornici...

  • Nislija

    13:08 // 19. 9. 2022.

    Prodjite kroz ulicu Stanoja Bunusevca, masina do masine, trotoara nema, poluogradjena gradilista. Trenutno u Nisu vlada gradjevinska mafija. Narko je mala maca za ove. Zene su u uvek bile opasnije.

  • nisliski mohikanac

    13:54 // 19. 9. 2022.

    Zgradu pored gradi tonchev sps ,tako da moze i na ulici da parkira ako mu se hoce.Gradiliste nepropisno od starta ali mu se moze.I sta cemo sad?

  • Miksa

    14:08 // 19. 9. 2022.

    U Nišu se na svakom koraku bušilice neki trotoar,ulica,staza. Ne poštuje se minimum zaštite i obezbeđenja gradilišta. Divlji Zapad što i jesmo

  • Milan

    16:13 // 19. 9. 2022.

    Sta je sa kablovima?

  • Seljak

    18:24 // 19. 9. 2022.

    Dosta ste vi u tom delu grada uživali, sve vam potaman bilo. Sada stupa zima gde će "baja" iz Božicu da vas raskopa i da čekate proleće, pardon izbore. Mi sa distance ima da vas posmatramo i da se smeuljimo, da gledamo za koga će vaš glas otići.

  • Miomir Anndric

    01:03 // 20. 9. 2022.

    Ako su to masine firme Medjarci, onda je uredu, to su ljubimci gradonacelnice

  • Pomocnica gradjevine direkt kabinet

    07:28 // 20. 9. 2022.

    De de, nije trotoar sapunče pa da se istroši pa šta ako su mašine na trotoar bas su lepa slika.

  • Esteta

    11:53 // 20. 9. 2022.

    A i ovu banderu treba srusiti sa svim ovim ODVRATNIM kablovima. Provajdere jednostavno obavezati na odredjeni sistem sprovodjenja kablova.. najvecebodvartonstinu gradu subti njihovi kablovi!!!!

  • Solomon

    12:52 // 20. 9. 2022.

    A bre gradjani nišlije sve vam smeta u ovoj golemo selo Niš. A kad isfrljujete smrdljive kese sas djubre i budjav lebac kroz prozori tvrd da konja utepa, toj vi ne smeta. Vidim da je reponja ušja u svije vas. Smirite se malka mašine ne vi smetaju, niti pločke na trotoar nego oćete da bidnete gospoda od veću gospodu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: