Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:45, 18. 4. 2023.

| Društvo

Foto-vest: Lepota izletišta Vidrište u senci smeća i otpada

Autor:Tamara TodorovićIzvor:Južne vesti
IMG_20230408_145918 (1)
Smeće duž celog travnjaka; foto: čitalac

Smeće, plastika i polomljene kante i reka puna otpada slika je koju zatiču posetioci izletišta Vidrište nadomak Niša. Po mišljenju Nišlije koji se na ovaj prizor požalio to nije poslednica samo neadekvatnog održavanja, već i neodgovornih građana koji se neprimereno odnose prema prirodi.

Izletište Vidrište, 2018. godine opremljeno je letnjikovcima, klupama i kantama za smeće koje su sada ili prepune ili polomljene, a smeće je razbacano na sve strane. IMG_20230408_145403 (1) Lepota Vidrišta; foto: čitalac

Upravu tu sliku zatekao je Nišlija koji je posetio Vidrište.

Koliko sam bio oduševljen izledom samog izletišta, toliko me je porazila činjenica da su kante prepune smeća, reka takođe, a na par desetina metara od starog grada "Železnika" istovarena je cela prikolica smeća. Obraćam Vam se sa molbom i predlogom da objavite neki kraći tekst o tome, ne bi li nadležni organi preduzeli određene mere da se to očisti, jer je samo izletište jako lepo i zaslužuje da bude više promovisano - naveo je Nišlija.

IMG_20230408_145859 (1) Smeće i polomljene kante; foto: čitalacOn dodaje i da želi da na ovaj način utiče na svest građana kako bi se očuvao lepo uređen prostor.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Tajanstveni Alan

    20:00 // 18. 4. 2023.

    E, pa ,stvarno su nemoguci ovi iz Sbb -a, platio im Djilas i Solak da nanose djubre ! Jos pozvali besposlene Hrvate da nam donesu djubre i ovde ga ostave !

  • m

    14:27 // 18. 4. 2023.

    samo da podsetim sve one sa pricom: "nema nigde lepse nego u nasoj Srbiji, lepote Srbije, kakva Austrija, Nemacka..., nema nigde lepse prirode" evo izvolte. Jos nesto da dodam svom komentaru: zivim u Minhenu i jos uvek posle 5 godina ne verujem koliko svako vodi racuna o zagadjenju i prirodi. Masa penzionera zivi lose pa opet mnogo vode racuna, da ne bude "nemci bogati pa im lako"

  • Pera

    10:43 // 18. 4. 2023.

    Zato postoji služba koja se zove komunalna milicija i inspekcija. Primaju platu a ne rade ništa. Ili da rade svoj posao ili ih ugasiti da ne postoje!

    • Гага

      12:06 // 18. 4. 2023.

      Само видео надзор,скривеном камерама,без упозорења...а комун.полицајци,ако нису способни да процесуирају починиоце,нека чисте сами!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: