Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:52, 5. 9. 2019.

| Društvo

Foto-vest: Na Bulevaru Nemanjića nestali i držači za kante

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
nestali i držači za kante
Nakon kanti nestali i držači; foto: čitalac

Nakon pisanja Južnih vesti da na niškim ulicama nema kanti za smeće i da su na mnogim lokacijama ostali samo njihovi držači, građani svedoče da su, nakon teksta, na Bulevaru Nemanjića nestali i stubovi.

Južne vesti su juče pisale o problemu nestalih kanti koje su sklonjene sa ulica još pre nekoliko meseci i nisu vraćene.

Samo dan nakon teksta i fotografije koja svedoči da je na Bulevaru Nemanjića od kante ostao samo držač, građani javljaju da je i on nestao. nema kanti Prvo nestale kante, pa onda i držači; foto: čitalac

Ubrzo nakon objavljivanja vesti o kantama za smeće, stub je iznenada nestao. Na mestima gde su nekada bile kante za smeće odavno su stajali prazni stubovi, a sada su tu samo rupe - stubovi su počupani - napisao je čitalac.

Iako se ne zna ko je uklonio stubiće, građanin koji je ukazao na ovaj problem preko aplikacije "Prijavi problem" ima brojna pitanja za nadležne.

Da li su nadležni ovim potezom rešili problem nezadovoljstva građana, pa su povadili stubove duž Bulevara Nemanjića ili su hteli da obesmisle nezadovoljstvo građana i vest u medijima? Zašto stubovi nisu počupani onda kada su uklanjane kante pre pola godine nego tek sada kada su dobili medijsku pažnju? - pita građanin?

Podsetimo, iako građani tvrde da moraju da nose smeće sa sobom, jer na ulicama nema kanti za smeće, iz JKP Mediana tvrde da se sve vraćene i da će uskoro biti postavljene nove.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    14:45 // 7. 9. 2019.

    Na onolikom Trgu Vojske (Trg K.A.) ukupno tri kante za smeće ako se ne računa park a bile su svuda naokolo, pored fakulteta i sa druge strane ... Duž Episkopske ulice nema nijedna a bile su na svakih 50-100 metara. U samom centru grada nedostaju kante za smeće!! U celom gradu ako ima stotinak kanti za smeće (ne računajući parkove, škole i bolnice), ja ću da lajem na sav glas ... Sramota!

  • ***

    06:25 // 6. 9. 2019.

    Zao mi je radnika Mediane, koji ciste,inace svuda po trotoarima treba da bacamo papirice,pikavce,flasice,kesice,pa NEKA VIDU KUDE JE TAJ NIS.

  • Marko Đorđević

    02:14 // 6. 9. 2019.

    Mi u nišu kante nemamo već godinama. U pojedinim delovima grada moraš da nosiš smeće u rukama pola sata da bi naišao na kantu ili kontejner.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: