Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:22, 11. 5. 2023.

| Društvo

Foto-vest: Nepropisno parkiranje ispred niške policije, građanka pita gde je "Oko sokolovo"

Autor:Tamara TodorovićIzvor:Južne vesti
IMG_20230511_160845
Pešaci izbegavaju nepropisno parkirana vozila; foto: čitalac

Duž Ulice Nada Tomić u kojoj se nalazi Policijska uprava Niš, svakodnevno se nalazi mnogo nepropisno parkiranih automobila, kako javlja jedna čitateljka. Kaže da je reč o uglavnom službenim i privatnim vozilima policijskih službenika, a pita se zbog čega sistem Oko sokolovo tamo ne zalazi.

U Ulici Nade Tomić nalaze se parking mesta za službene automobile niške Policijske uprave, ali i za ostale građane. Nišlijka koja se obratila redakciji Južnih vesti, međutim kaže, da se pojedini policijski službenici parkiraju privatnim automobilima i to nepropisno. IMG_20230511_160801 Gde god nađeš zgodno mesto, tu parkiraj; foto: čitalac

Takvo parkiranje za posledicu ima to što pešaci ne mogu da koriste trotoar. IMG_20230511_160932 Pešaci nemaju gde; foto: čitalac

Majka sa detetom u kolicima ili invalid ne mogu da prođu trotoarom. To su uglavnom automobili policajaca - navodi Nišlijka.

Ističe da je takva situacija već godinama u toj ulici, kao i da niko ništa ne preduzima. Primetila je, dodaje, da sistem Oko sokolovo tamo ne zalazi. IMG_20230511_161213 Majke sa decom zaobilaze automobile; foto: čitalac

Zašto "Oko sokolovo" ne prolazi ulicom Nade Tomić? Pa verovatno upravo zbog bahatog parkiranja policajaca na trotoaru i na stazi za slepe - navodi ona.

Apeluje da se građani, ali i pripadnici policije propisno parkiraju, kako deo građanstva koji pešači ne bi ispaštao.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Marko

    23:06 // 15. 5. 2023.

    Pa gospodjo i vuk ne davi gde zimi zimu.A vi imajte pametnija posla ,doprinesite boljitku svog zivota i iselite se iz smrdljivog grada .Ne trazite da vas postuju gde i sami sebe ne postujete.

  • Mина

    10:08 // 14. 5. 2023.

    МУП у Н.Томић је био узурпирао целу улицу до угла ул.Н.Пашић за своја возила.Општина је колико знам, тражила да простор испред њене зграде буде за њене потребе.Остало користи МУП, као да су они једини у тој улици, има ту и стамбених зграда, шта са њима.

  • Naissus

    19:09 // 12. 5. 2023.

    Multipla i Mondeo su ubedljivo pobednici. Tu vise ni mrav ne moze da prodje

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: