Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:38, 30. 6. 2015.

| Društvo

Foto-vest: “Ničiji automobil” opet nepropisno parkiran

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
policija
Vozilo u kojem su najčešće policajci nepropisno parkirano; foto: Đ. S.

Beli “ševrolet orlando” bez jasnih oznaka policije, a u kojem se najčešće voze policajci, bio je nepropisno parkiran u centru Niša i to u traci suprotnog smera, na mestu odakle građanima “pauk” nosi vozila.

Automobil se nalazio ispred hotela “Ambasador” na kolovozu u suprotnom smeru u odnosu na onaj koji je propisan.

Nišlije koje su uslikale vozilo, kažu da oni tu ne mogu svog četvortočkaša da ostave ni na trenutak.

Predhodne noći su meni napisali kaznu što sam stao na minut da pokupim picu, a oni su čak i suprotno stali - piše revoltirani građanin.

Inače, za belog “orlanda” se pretpostavlja da je policijski auto. Isti automobil sa istim registarskim tablicama je pre godinu dana nepropisno bio parkiran ispred Suda.

Nakon toga je napravio polukružno na raskrsnici, a Nišlije su ga uslikale i kod Tvrđavskog mosta, takođe na mestu na kojem je parkiranje zabranjeno.

Iz Suda su potvrdili da nemaju takav automobil, a na novinarska pitanja o vlasništvu “orlanda” policija nije odgovorila do danas.

Podsetimo, Grad Niš je početkom prošle godine niškoj Policijskoj upravi poklonio identične automobile.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Miksa

    01:58 // 3. 7. 2015.

    Sve rade samo svoj posao ne, smucili su se vise svim gradjanima. Covek pomisli da bi vise voleli da budu kriminalci nego policajci, jel se tako i ponasaju. Samo ne znam dokle ce drzava da dozvoljava ovo njihovo bahato ponasanje i izivljavanje nad gradjanima.

  • Milan

    21:24 // 1. 7. 2015.

    A sta ako je nekom zivot u opasnosti ili nesto slicno, verovatno i tada treba traziti parking mesto.To je specifican posao i mislim da su ovakvi komentari suvisni

    • Dr.Mr.

      00:53 // 2. 7. 2015.

      Za takve stvari postoje rotaciona svetla ili u ovom slucaju blinkeri koji stoje napred i nazad na staklima ovom vozilu.Svi ovi komentari su sa pravom napisani,ta ista interventa stalno rasteruje vozila koja su tu parkirana, iako je to posao saobracajne policije,zasto sad ne rasteraju sami sebe?

  • Aleksandar

    13:56 // 1. 7. 2015.

    Sustina je da ljudi rade svoj posao, da u gradu bude manje kriminala i da gradjani budu sigurni, a to gde i kako ce se parkirati je potpuno nebitan detalj!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: